Emma Kanerva ja Sini Spirit menestyivät GP:ssä Saksassa

1.6.2010

Emma ja Sini Spirit suorittivat loistavan Grand Prix -radan Saksan Braunschweigissa kansallisessa kilpailussa lauantaina sijoittuen toiseksi. Ratsukko hävisi voittajalle vain kolmella pisteellä, yhden tuomarin arvioidessa suorituksen kilpailun parhaaksi.

Ratsukon suoritus palkittiin 67 prosentin arvoiseksi 16 lähtijän joukossa. Emma oli erityisen tyytyväinen raviosuuteen, laukanvaihtoihin joka toisella askeleella, laukkapiruettiin sekä passageen. Emman mukaan Sini Spirit oli rento ja mukava ratsastaa radalla ja keskittyi tehtäviinsä esimerkillisesti. Emmaa  avustivat kilpailuissa sekä valmentaja Hubertus Schmidt että samalla tallilla valmentautumassa oleva hyvinkääläinen Iina Holopainen.

Tulevana kilpailukautena Emma ja Sini Spirit tulevat keskittymään kilpailurutiinin lisäämiseen GP-radoilla sekä kansallisella että kansainvälisellä tasolla. Valmentautumisen ohella Emman opiskelut saksalaista ratsuttajatutkintoa varten ovat loppusuoralla ja valmistuminen ajoittuu syksyyn. Hubertus Schmidt on jo ehtinyt tarjota Emmalle vakituista ratsuttajan paikkaa tallillaan, joten Emman ja Sini Spiritin valmentautuminen tulevaisuudessa samalla tallilla on varmistunut.

Kilpailutulokset sivustolla  www.turnierservice-burfeind.de

Tiedote: Team Sini Spirit