Emma Kanerva sijoittui Paderbornissa

1.6.2010

Emma Kanerva ja Sini Spirit kilpailivat viikonloppuna kansallisissa kilpailuissa Paderbornissa, Saksassa. Perjantain luokka oli Inter II-tasoinen jossa ratsukko ylsi 5. sijalle prosentein 65,33. Tämä tulos antoi ratsukolle oikeuden osallistua seuraavana päivänä ratsastettavaan lyhyeen GP-luokkaan.

Luokassa oli 14 kilpailijaa ja sen voitti  Nadine Capellman Raffaldolla 70 prosentilla, hevonen on ollut aiemmin Suomessa Nina Pölösen kilpailutettavana. Toiseksi sijoittui suomalaissyntyinen Donnperignon ratsastajanaan Christoph Koshel.

"Sini oli jo verryttelyssä rento ja kuuliainen ja sama jatkui myös radalla. Ratsastin raviosuuden turhan varovaisesti, sillä halusin varmistaa starttia seuraavan päivän GP-radalle. Radalla ei tullut suurempia virheitä ja koko suorituksen ajan oli hyvä tunne".

GP-radalla Sini oli edellistä päivää jännittyneempi ja tuijotteli katsomossa liikkuvia ihmisiä. Passage oli parempi kuin edellisenä päivänä mutta piaffessa hevonen jäi seisomaan. Laukanvaihtojen  ykkössarjoissa tuli virhe, kun taas kakkosvaihdot onnistuivat hienosti. Suoritus sai prosentit 64,55 mikä oikeutti 7. sijaan 12 lähtijän joukosta. Luokan voitti Nadine Capellman, Raffaldo 72 %, Christoph Koshel, Donnperignon tuli toiseksi tuloksella 67 %.

Tiedote: Team Sini Spirit