Forsténit aloittivat vauhdilla Bordeaux'ssa

1.6.2010

Esteratsastaja Mikael Forstén aloitti kisarupeamansa Bordeaux'ssa vauhdikkaasti hyppäämällä kymmenenneksi mc-karsinnassa 150 cm:n esteillä myöhään perjantai-iltana virheettömällä radalla. Aikaratsastusluokan nopein oli Hollannin Albert Zoer ja Sam ennen Marco Kutcheria hevosella Cash.

Kovin koe on edessä myöhään lauantai-iltana maailmancupin osakilpailussa, jossa hakusessa ovat finaalipaikan varmistavat lisäpisteet. Forstén on jaetulla 13. sijalla mc-listalla, kun Las Vegasin loppukilpailuun huhtikuussa pääsee Länsi-Euroopan liigasta 18 ratsastajan kärki vastassaan muiden maanosien liigojen kärkiratsastajat.

Mikaelin puoliso Noora Forstén hyppäsi neljänneksi Bordeaux'n naisten kilpasarjan ensimmäisellä osuudella perjantaina oriilla Quinault. Kilpailuun osallistui 23 naisratsastajaa mukana maailman kovimman kärjen edustajat. Vuosi sitten Forstén oli sarjassa kolmas ja kaksi vuotta sitten hän vei siinä voiton.

FEI:n esteratsastuksen maailmancupin superliigan eli Länsi-Euroopan liigan kymmenes osakilpailu hypätään Bordeaux'ssa lauantai-iltana alkaen klo 22.30 Suomen aikaa.

Esteratsastustuloksia CSI5*-W Bordeaux 6.-8.2.

Perjantai 6.2.
150 cm aikaratsastus, mc-karsinta. Lähti 41, sijoittui 10.
1) Albert Zoer / Sam, NED 0/49.37
2) Marco Kutscher / Cash, GER 0/50.12
3) Christian Ahlmann / Sebastian, GER 0/50.76
…10 Mikael Forstén / Isaac Du Jonquet, FIN 0/54.4

Naisten sarja, ensimmäinen luokka kolmesta. virhepisteet muutettuna ajaksi. Lähti 23, sijoittui