Hae mukaan Hämeen nuorisotiimiin

22.3.2019

Nyt on haku päällä! Haluamme kutsua nuoret 15–25-vuotiaat hevosharrastajat vaikuttamaan ja toimimaan yhdessä alueellisesti. Haussa on kaikilta hevosharrastuksen osa-alueilta nuoria. Jos haluat pitää hyvässä porukassa hauskaa, päästä suunnittelemaan erilaisia tapahtumia ja jakaa tieto-taitoasi alueellasi, hae SRL Hämeen Alueen nuorisoryhmään.

Nuorisoryhmä saa apua ja tukea Hämeen Aluejaostolta sekä sen nuorisovastaavalta Maarit Pitkäseltä. Tapaamisia pyritään järjestämään säännöllisesti, eripuolilla Hämeen aluetta. Tapaamisten sisältö sekä niistä poikivat ideat ovat täysin nuorten oman ajatustyön tuotantoa.

Haemme innostuneita, sitoutuneita, idearikkaita nuoria, jotka tuovat nuorison ajatuksia ja toiveita näkyville ja kuuluville. Saat mahdollisuuden kehittää nuorisotoimintaa alueellisesti, pääset mukaan järjestötyöhön, josta sinulla on työtodistus ja roimasti kokemusta tulevaisuudellesi sekä tapaamaan samanhenkisiä nuoria, joista voi kehittyä pitkä, palkitseva ystävyyssuhde.

Hakemukset ovat vapaamuotoisia. Hakea voit kirjallisesti tai vaikka videolla. Hakemukset toimitetaan sähköpostilla maarit@alaspaanratsastuskeskus.net huhtikuun 14.päivään mennessä. Vastaa vähintään seuraaviin asioihin:

·        nimi ja ikä
·        yhteystiedot
·        ratsastusseura ja seuratoiminta kokemus jos on
·        hevoskokemus

Alueellinen nuorisoryhmä toimii tällä hetkellä Lounais-Suomessa ja heidän toimintaan voi tutustua YouTubessa LSR nuorisotiimi sekä Instagramissa lsrnuorisotiimi. Tervetuloa tekemään meidän näköinen tiimi!