Hyvä hallintotapa: kommentointimahdollisuus liiton toimintaohjeeseen

25.3.2013

Hyvä hallintotapa: kommentointimahdollisuus liiton toimintaohjeeseen

Suomen Ratsastajainliitto on vuosien 2010–2012 aikana uudistanut organisaatiotaan vastaamaan paremmin muuttuvan urheilumaailman haasteita. Osana organisaatiouudistusta käynnistettiin Hyvä hallintotapa -projekti, jonka tavoitteena on määritellä lajiliitomme hallintojärjestelmä, luoda selkeät ja yhteiset toimintamallit, edistää päätöksenteon oikeudenmukaisuutta, selkiyttää työnjakoa sekä kannustaa ja sitouttaa luottamushenkilöitä omiin toimenkuviinsa.

Kyseessä on ollut avoin ja aktiivinen prosessi, jota on työstetty huolella tähän päivään saakka. Projektityöryhmä on tehnyt pohjatyön, johon toivotaan nyt kommentteja ja kehitysehdotuksia.

Esitys liiton organisaation toimintaohjeeksi

Kommenttikierros on käynnissä 8.4. saakka. Kommentit ja kehitysehdotukset voi välittää seuraavan linkin sähköisen lomakkeen kautta: https://my.surveypal.com/Hyv%C3%A4%20hallintotapa-materiaali-_ttG1TxiaTAZQSqG

Materiaalia viimeistellään saadun palautteen mukaisesti. Projekti saatetaan päätökseen ja esitellään tarkemmin liiton kevätkokouksessa 21.4.2013.

Mikäli projektista ilmenee kysyttävää tai kyselylomake ei tunnu luontevimmalta tavalta antaa palautetta, voi vapaamuotoiset kommentit lähettää myös osoitteeseen nina.kaipio@ratsastus.fi.

Kiitos yhteistyöstä!