Islanninhevosten askallajimaajoukkueen senioriratsastajat kilpailevat parhaillaan Ruotsissa

4.7.2019

Islanninhevosten askallajimaajoukkueen senioriratsastajat Veera Sirén, Arnella Nyman ja Katie Sundin Brumpton kilpailevat tänä viikonloppuna Ruotsin mestaruuskilpailuissa.

Islanninhevosten askallajimaajoukkueen senioriratsastajat Veera Sirén, Arnella Nyman ja Katie Sundin Brumpton kilpailevat tänä viikonloppuna Ruotsin mestaruuskilpailuissa. Arnellan ja Thórin sekä Veeran Jarlin pääluokka T2 ratsastettiin eilen.


Karsinnoissa hienosti toiselle sijalle sijoittunut Veera ja Jarl saivat kokonaispisteet 8,1. 
-Suoritus onnistui hyvin ja olen tyytyväinen fiilikseen jonka saimme radalla. Vapain ohjin -osiosta saimme jopa 9.5. Vielä jäi pientä viilattavaa, mutta nyt nautimme tästä hetkestä. Jarl on uskomattoman viisas ja reilu kilpakumppani, josta olen ennen kaikkea kiitollinen.

Arnella ja Thór seurasivat ihan kannoilla sijoittuen karsintojen kolmanneksi pistein 8,033. Ratsukko sai ensimmäisestä osiosta yhden yhdeksikön.
- Olen todella tyytyväinen, nämä olivat uramme toiseksi parhaat karsintapisteet. Thòr tanssi kanssani, ja nautin joka askeleesta. Olen iloinen tämän kauden tasaisen nousujohteisesta tulostasostamme ja odotan innolla sunnuntain kovatasoista finaalia, iloitsee Nella.

Katie oli Símonilla heidän kakkoslajissaan sijalla 16, pistein 6,967. Luokan kärkeä pitävä Jessica Rydin ja Rosi frá Litlu-Brekku kahmivat pisteet 8,3. A-finaali ratsastetaan sunnuntaina.