Juulia Jyläs upeasti neljänneksi Monacon CSI5*-kilpailuissa

29.6.2019

Esteratsastaja Juulia Jyläs sai FEI:n Wild Cardin Global Champions Tourille Monacoon ja kiitti kunniasta ratsastamalla tänään Finillä neljänneksi.

Kuva: Juulia Jyläs ja Finishing Touch Wareslage. SRL / Peter Nixon.

Juulia Jyläs - Finishing Touch Wareslage neljänneksi puhtaalla radalla Monacon viiden tähden kilpailussa. Aikaratsastusluokan voitti ranskalainen Kevin Staut.

Jyläs oli suoritukseensa syystäkin tyytyväinen.
- 'Fini' toimi radalla hyvin. Se oli tehtävien tasalla ja kaikki meni suunnitelmien mukaan. Nopeus on ollut meille haastavaa, mutta nyt pystyin ratsastamaan aikaa ja tekemään jyrkkiä käännöksiä. Hevonen pysyi koko radan maltillisena ja löysi hyvin paikat. Taakse jäi aika monta kovaa nimeä.

Jyläs osallistui torstaina alkaneisiin kilpailuihin kahdella hevosella. Mukana oli Finin lisäksi Courage T Z. 
- Courage on ollut hetken pois isommilta radoilta. Olen tyytyväinen sen suorituksiin vaikka muutamassa luokassa tuli puomi alas.  

Seuraavat kilpailusuunnitelmat ovat jo olemassa, mutta osallistuminen riippuu hevosten palautumisesta kilpailumatkalta. Jyläs on saanut FEI:n Wild Cardin myös Sveitsin Asconan CSI5*-kilpailuihin.  

Jyläs voitti toukokuussa GP-kilpailun Aalborgissa.

Tulokset kokonaisuudessaan: https://www.globalchampionstour.com/events/2019/monaco/results/2254/class-14-monaco-2019-csi5-155160m-gcl-team-competition-round-2/