Kanervalta ja Sini Spiritiltä vakuuttava esitys Hagenissa

1.6.2010

Tiedote Team Sini Spirit

Ratsukko sijoittui lauantain Gran Prix-luokassa kahdeksanneksi tuloksella 67,674%, joka on Emman paras tulos kansainvälisellä GP-tasolla tähän asti. Hagenin kilpailuissa esiintyi Euroopan ratsastuseliitti, ja Emma jätti taakseen monta tunnettua ratsukkoa. Emman ja Sini Spiritin suoritus oli tahdikas ja rauhallinen, ainoat virheet tulivat laukkaosuuden sarjavaihdoissa.

Sini Spirit oli aluksi jännittänyt kauden ensimmäisiä ulkona järjestettävien kilpailujen hälinää, mutta keskittyi kilpailupäivänä radalla täydellisesti. Luokan voitti Emman työnantaja ja valmentaja Hubertus Schmidt hevosella Donelly 3 tuloksella 73,744. Luokassa lähti 21 ratsukkoa, josta 15 parasta jatkoi sunnuntain Grand Prix Specialiin.

Sunnuntain Special sujui ratsukolta näyttävästi. Kokonaisvaikutelma oli tahdikas, varma ja rauhallinen. Raviosuudessa Sini Spirit loisti, laukassa on vielä paranneltavaa. Sunnuntain sijoitus oli 11. prosenteilla 68,281. Luokan voitti Ruotsin Tinne Vilhelmson-Silfven Hevosella Favourit (75,00%).

Emma ja Sini Spirit ovat jo työntymässä kansainvälisten kilpailujen kärkijoukkoon. Kokemuksen myötä ratsukko saa lisää varmuutta suorituksiinsa, ja valmentajan Hubertus Schmidtin tuki auttaa ratsukkoa tällä tiellä. Nyt Emma paransi tuloksiaan prosenttiyksikön verran molemmissa luokissa verrattuna edellisiin kansainvälisiin kilpailuihin marraskuussa.
Seuraavaksi Emmalla on edessään lyhyt sairasloma, kun solisluun murtuman jäljiltä poistetaan naula. Sairasloman aikana Emma piipahtaa Suomessa.