Kenttäratsastajat valmiina EM-starttiin

10.7.2019

Nuorten ratsastajien ja juniorien EM-kilpailuissa oli keskiviikkona ohjelmassa ensimmäinen hevostarkastus ja lähtöaikojen arvonta.

Kaikki suomalaisratsastajat hevosineen: vasemmalta Sami Siltakorpi - Bofey Bridge, Elmo Laiho - Elsa's Isabelle, Hedwig Wikström - Chiara's Charm, Emmi Tapio - One Wind, Veera Manninen - Colibri ja Johanna Pohjonen - Conner K. Kuva: Bettina von Renteln-Wikström.

Kenttäratsastajat valmiina EM-starttiin

Suomen nuoret ratsastajat ja juniorit ovat läpäisseet ensimmäisen hevostarkastuksen Hollannin Maarsbergenissä kenttäratsastuksen EM-kilpailuissa. Koulukokeen lähtöajat on nyt annettu. unioreissa Emmi Tapio starttaa Suomen aikaa 12.12 hevosella One Wind ja Elmo Laiho klo 16.05 hevosella Elsa's Isabelle. Sami Siltakorpi ja Bofey Bridge starttaavat perjantaina klo 13.15 Suomen aikaa ja Hedwig Wikström - Chiaras Charm lähtee kouluradalle klo 17.10.
Nuorissa ratsastajissa Veera Manninen - Colibri ratsastaa torstaina klo 17.10 Suomen aikaa ja Johanna Pohjonen - Conner K perjantaina klo 15.43 Suomen aikaa.
 
Kilpailun nettisivut: https://www.maarsbergenhorsetrials.nl/en/
Kilpailun tulospalvelu: https://online.equipe.com/fi/competitions/31819

Juniorien joukkue: vas. Sami Siltakorpi - Bofey Bridge, Hedwig Wikström - Chiara's Charm, Emmi Tapio - One Wind ja Elmo Laiho - Elsa's Isabelle. Kuva: Bettina von Renteln-Wikström.