Kouluratsastuksen SM-kilpailut Espoossa

18.7.2019

Seniorit ja poniratsastajat kilpailevat kouluratsastuksen Suomen mestaruuksista viikonloppuna Primus Tallilla Espoossa.

Elisabet Ehrnrooth ja Bogelys La-Ro ovat mukana seniorien SM-kouluratsastuksessa. Kuva: Jutta Koivula.

Kouluratsastuksen SM-kilpailut Espoossa

Espoon Järvenperässä Primus Tallilla järjestetään 19.-21.7.2019 tasokas kouluratsastuskilpailu Primus Summer Dressage. Kilpailujen kohokohtana ratkaistaan kouluratsastuksen SM-mitalit seniori- ja poniratsukoissa.

Ratsastusseura Primuksen ja Primus Tallin yhteistyössä järjestämissä kilpailuissa on tarjolla runsaasti kiinnostavaa katseltavaa hyvissä puitteissa. Kilpailupaikan osoite on Matalajärventie 6, Espoo.

- Kilpailuissa mennään urheilu edellä. Olemme iloisia, että olemme saaneet ison joukon yhteistyökumppaneita mahdollistamaan tapahtuman, kiittelevät Primus Tallin toimitusjohtaja Kikka Suomio ja kilpailuiden johtaja Piia Ahtee.

Senioreiden SM-kilpailuun on ilmoittautunut 9 ratsukkoa. Mukana ovat muun muassa Suomen Nations Cup -joukkueessa heinäkuun alussa kilpailleet Elisabet Ehrnrooth-Bogelys La-Ro, Ville Vaurio-d`Artagnan ja Nina Dunder-Floresco Sil sekä PM-kilpailuihin Tanskassa aiemmin kesällä osallistunut Maisa Torkkola. Ponien mitaleista kilpailemassa on 14 ratsukkoa joukossaan kultamitalia puolustava 14-vuotias Pinja Salmela ponillaan Reitland´s Du Nur B.

SM-luokkien lisäksi perjantaina ratsastetaan vaativa B -luokka sekä Intermediate I -luokat lauantaina ja sunnuntaina. Sunnuntaina aamulla Espoon kaupungin nimikkoluokkana ratkotaan pararatsastajien EM-katsastus, jossa mukana on muun muassa Lontoon paralympialaisissa ratsastanut Jaana Kivimäki kahdella hevosella.

Kilpailut alkavat perjantaina klo 14, lauantaina klo 10 ja sunnuntaina klo 8.30. SM-luokat ratsastetaan seuraavasti:

Lauantai 20.7.2019

12.30 Seniorit, ensimmäinen osakilpailu

15.00 Ponit, ensimmäinen osakilpailu

Sunnuntai 21.7.2019

12.15 Ponit, finaali (vapaaohjelma musiikin tahtiin)

14.15 Seniorit, finaali (vapaaohjelma musiikin tahtiin)

Kilpailupaikalla palvelee koko viikonlopun laadukas kahvila. Lounasta on mahdollisuus nauttia lauantaina ja sunnuntaina läheisen Café Margretebergin noutopöydästä klo 11-15. Lähtölistat ja tarkka aikataulu julkaistaan viimeistään torstaina 18.7. Kipassa (kipa.ratsastus.fi) sekä Equipe Onlinessa.

Yleisöllä on tapahtumaan vapaa pääsy. Pysäköinti Marketanpuiston parkkipaikalla sekä alueen viereisellä pellolla.