Luhmühlen 4*: Pauliina Swindells ja Ferro S maaliin maastosta estevirheittä

16.6.2018

Pauliina Swindells - Ferro S, arkistokuva Heidi Lammi.

Luhmühlen 4*: Pauliina Swindells ja Ferro S maaliin maastosta estevirheittä

Kenttäratsastaja Pauliina Swindells ja puolalaisruuna Ferro S selvittivät Luhmühlenin äärettömän kovatasoisen neljän tähden maastoesteradan kaikki esteet lauantaina virheettömästi.

Yliajasta kertyi aikavirheitä 36,8, millä ratsukko nousi haastavassa kilpailussa 21. tilalle ennen sunnuntain rataesteosuutta. Kouluosuuden jälkeen ratsukko oli 32. tilalla saatuaan tuomareilta varsin vaihtelevan arvostelun radastaan, skaala välillä 68,97 - 62,07 prosenttia. Kilpailussa starttasi 49 ratsukkoa, joista 31 sai hyväksytyn tuloksen maastosta.

Neljän tähden kilpailuja ja maastoesteratoja ratsastetaan tänä vuonna koko maailmassa vain viisi, ja yksi niistä on syyskuussa Tryonin MM-rata Yhdysvalloissa, minne Swindells tähtää. Muut ovat Luhmühlenin jälkeen Burghley Isossa-Britanniassa elo-syyskuun vaihteessa, Pau Ranskassa lokakuussa ja Adelaide Australiassa marraskuussa.

Nuori Eirin Losvik kilpailee Luhmühlenissä kolmen tähden tasolla, hänen maastonsa alkaa lähtölistan mukaan klo 16 Suomen aikaa. Losvik 22. tilalla kouluun jälkeen.

Kilpailun tulospalvelu + liveseuranta: https://tgl.luhmuehlen.de/

* * *

Pauliina Swindells, os. Marttila, on syntynyt Turussa 1981. Hän työskentelee tallimestarina, valmentajana ja ratsuttajana yksityistallilla Surreyssa Englannissa ja on naimisissa britti James Swindellsin kanssa. Swindells edusti Suomea vuoden 2017 EM-kilpailuissa Strzegomissa, Puolassa. Hän oli mukana myös vuonna 2001 Suomen EM-pronssia voittaneessa nuorten ratsastajien joukkueessa.

Esittely ja kansainväliset tulokset FEIn sivuilla: http://www.fei.org/bios/Person/10036100/SWINDELLS_Pauliina