Markus Fuchs tulee Helsinkiin

1.6.2010

Markus Fuchs tulee Helsinkiin
Horse Show on nyt Glitnir Helsinki International Horse Show


Maailman esteratsastajien rankinglistan ykkönen, sveitsiläinen Markus Fuchs tulee Helsinkiin kilpailemaan lokakuussa. Tapahtuma on perinteinen Helsinki International Horse Show, joka on myös saanut uuden nimen. Kilpailu on nyt Glitnir Helsinki International Horse Show.

Fuchs pitää torstai-iltana 18.10. valmennustilaisuuden, jossa on kaksi teemaa. Ensimmäinen on hevosen valmistelu ja viimeistelyratsastus kilpailupaikalla ennen kisan alkua. Toinen teema on radan kävely ja analysointi. Viimeistelyharjoituksessa esiintyvät suomalaiset ratsukot, jotka eivät tulleet valituiksi itse kilpailuun.

Markus Fuchs on tänä vuonna voittanut mm St Gallenin, Hampurin ja Mannheimin kansainvälisten kilpailujen Grand Prix -luokat.Hän voitti maailmancupin finaalin 2001, ja on ollut pronssia voittaneiden Sveitsin joukkueiden jäsen sekä olympialaisissa että MM-kilpailuissa. Fuchs on nyt 51-vuotias.

Glitnir on islantilainen pankki, joka osti FIM-sijoituspalvelukonsernin. FIM oli aikaisemmin kilpailun suuri yhteistyökumppani. Horse Show´n yhteistyö jatkuu Glitnirin kanssa vuoteen 2009.

Glitnir Helsinki International Horse Show
ratsastetaan 8.-21.10. Hartwall Areenassa Helsingissä

Lisätietoja: www.helsinkihorseshow.fi