Matkaratsastuksen EM-voitto Espanjaan

26.7.2018

Espanjan Raquel Costa Codina voitti kultaa matkaratsastuksen nuorten ja juniorien EM-kilpailussa Italian Pisassa. Suomen Nea Mickelsson jäi ilman tulosta.

Nea Mickelsson ja Kalyam de Tanues. Kuva: Nina Mickelsson.

Matkaratsastuksen EM-voitto Espanjaan

 

Matkaratsastuksen nuorten ja juniorien EM-kilpailuissa Italian Pisassa nähtiin tänään espanjalaisvoitto. Raquel Costa Codina voitti hevosella Tunez Costa mestaruden keskinopeudella 22,681 km/h. Slovakian Michaela Supekova hevosella Girola de Quercus otti hopeaa ja Ranskan Tomas Arnaud Lilou hevosella Scherazade Larzac pronssia. Espanja otti kultaa myös joukkuekilpailussa ennen Italiaa.

Ainoastaan 22 lähtijää sai tuloksen kovassa kilpailussa, jossa oli 49 osanottajaa. Yksi niistä, jotka joutuivat jättämään matkan kesken, oli Suomen Nea Mickelsson. Hän ratsasti ranskalaisten Richard ja Isabelle Auzetin omistamalla hevosella Kalyam de Tanues, joka on 11-vuotias angloarabiruuna. Ratsukon suoritus keskeytettiin matkan toisella pakollisella lepotauolla eläinlääkärin tarkastuksessa. Nea jatkaa kilpailemista huomenna uudella 120 kilometrin matkalla, jossa hän ratsastaa hevosella Ronsard.

 

Tulokset: http://www.enduranceonline.it/live/cat/V.php?gara_id=1129&v_categoria=V4_6