Michael Jung voitti, Wilma Heikkinen neljäs ja Susanna Granroth viides

26.10.2019


Michael Jung -  Dante RZ. Kuva: Hanna Heinonen. 

Näyttävä ja vauhdikas Länsiväylä International Speed -luokka ratsastettiin perjantain viimeisenä. Kisan voitti tarkasti ratsastanut Saksan Michael Jung hevosella Dante RZ. Toiseksi ratsasti Belgian Francois Jr Mathy ja Kinshasa de Goedereere, kolmanneksi sijoittui Tsekin Emma Augier de Moussac ja Rubio Monocoat Electric.


Wilma Heikkinen - Elvis PS. Kuva: Hanna Heinonen. 

Suomen Wilma Heikkinen hevosellaan Elvis PS sijoittui hienosti neljänneksi ja Susanna Granroth Baccaralla viidenneksi, kuudenneksi ratsasti Venäjän Sergey Petrov ja Darco’s Darvin.

Wilma Heikkinen ei voisi olla tyytyväisempi: Mikään ei tunnu näin hyvältä kuin tulla maaliin kotiyleisön edessä. Tämä on ihan unelmien täyttymys. Huomenna ja ylihuomenna hypätään 140 luokat, turha muuttaa korkeuksia kun hevonen on niin omalla mukavuusalueellaan. Tässä kilpailussa Elvis PS oli ihan omassa elementissään, olen niin tyytyväinen.


Susanna Granroth - Baccara. Kuva: Hanna Heinonen.

Susanna Granroth kommentoi: Hyvin meni, oli kiva hypätä ja rata sopi hevoselle tosi hyvin. Mokasin itse vikalla esteellä, ajoin liikaa eteen, molemmat hevoset tuntuivat hyviltä tänään ja katson eteenpäin päivä kerrallaan.

Tulokset

Länsiväylä International Speed 140cm, aikaratsastus, jossa virheet muunnetaan ajaksi. Lähti 21, sijoittui 12.

1) Michael Jung/Dante RZ, Saksa 56,64
2) Francois Jr Mathy/Kinshasa de Goedereede, Belgia 57,74
3) Emma Augier de Moussac/Rubio Monocoat Electric, Tšekki 58,29
4) Wilma Heikkinen/Elvis PS, Suomi 59,51
5) Susanna Granroth/Baccara, Suomi 60,95
6) Sergey Petrov/Darco's Darwin, Venäjä 60,96

Tulokset kokonaisuudessaan.