Nuorten kouluratsastajien EM-tulokset

1.6.2010

Kouluratsastuksen nuorten ratsastajien
Euroopan mestaruudet, Ermelo, Alankomaat 4.-9.8.

Kouluratsastuksen nuorten ratsastajien EM-kilpailujen henkilökohtainen osuus käynnistyi perjantaina jatkuen edelleen lauantaille. Suomalaisratsukot olivat vuorossa jo perjantaina, jolloin Irina Nizovtseva sai hevosella Davenport 20 tuloksen 62.947 %, mika toi 40. tilan kokonaiskilpailussa. Nea Bomanin ja Rigoletton tulos oli 60.526 % ja loppusijoitus 54. KIlpailussa oli mukana 58 ratsukkoa.

Euroopan mestaruuden voitti isäntänmaa Hollannin Lotje Schoots hevosella Torricelli tulosprosentilla 74.473.

Kür-finaaliin sunnuntaille jatkaa puhtaalta pöydältä 15 parhaan kärki, ja vapaaohjelmasta jaetaan myös mitalit. Suomalaisratsukot jäävät näin ollen pois jatkosta.

Joukkuekilpailu ratsastettiin keskiviikkona ja torstaina ja siinä voiton otti isäntämaa Hollanti ennen Saksaa ja Tanskaa. Suomella ei ollut mukana joukkuetta, mutta yksilötuloksissa Nizovtseva oli 37. ja Boman ja 57. tilalla.

Nuorten ja junioreiden EM-kilpailuun nähtiin kaikkiaan 130 ratsastajaa 23 maasta. Suomen lisäksi mukana ovat  Belgia, Tanska, Ranska, Kreikka, Luxemburg, Irlanti, Israel, Italia, Norja, Puola, Venäjä, Sveitsi, Espanja, Iso-Britannia, Ruotsi, Turkki, Saksa, Unkari, Valko-Venäjä, Itävalta ja isäntämaa Hollanti.

EM, nuoret ratsastajat
CH-EU-Y-D, Ermelo, Hollanti
Järjestäjä: www.ecdressage2009.com 
Tulospalvelu: http://events.scg-nl.nl/2009/ermelo/results/results.htm