Pakariselle jo kolmas pikkukierroksen voitto

1.6.2010

Jyväskyläläinen Helkky Pakarinen voitti lauantaina Tapiola Small Tour Kür -finaalin hevosella Floris. Pakarinen ja hollantilaisruuna Floris voittivat kisan jo kolmatta kertaa peräkkäin, tällä kertaa hienolla 67,40 prosentin keskiarvolla. Jo suhteellisen iäkäs, 20-vuotias Floris esiintyi erinomaisessa kunnossa ja suoriutui tehtävistään areenalla tasaisesti ja varmasti.

Helkky ja Floris

Pakarisen voitto ei irronnut helpolla, sillä kaksi tuomaria viidestä olisi sijoittanut toiseksi ratsastaneen porvoolaisen Nina Pölösen Riverbank Raffaldolla ensimmäiseksi. Tuomaristolta ratsukko keräsi prosentteja kaiken kaikkiaan 66,80.

Tällä kertaa kokemus voitti nuoruuden innon, sillä haastaja Pölösen Riverbank Raffaldo on vasta 9-vuotias. Nuorelle tanskalaisruunalle kertynyt menestystä tänä kesänä merkittävästi, tällä kaudella se on voittanut kaikista kuudesta ennen Horse Show'ta starttaamastaan kilpailusta viisi.

Grand Prix Specialin eli GP-kierroksen B-finaalin Areenalla voitti Ruotsin Charlotte Haid hevosella FBW Lonevan. Suomen Timo Rokkanen - Loboss Loving Art oli luokan kolmas ennen Julia Alfthania hevosella Chirocco.

Glitnir Helsinki International Horse Show 18.-21.10.
TULOKSIA lauantai 20.10.2007

Tapiola Small Tour Kür Final, Intermediaire I, kansallinen kouluratsastus. Lähti 5, sijoittui 5. Tulos prosentteina mahdollisesta maksimipistemäärästä
1) Helkky Pakarinen / Floris, FIN 67.450
2) Nina Pölönen / Riverbank Raffaldo, FIN 66.800
3) Kati Koiso / Wapita, FIN 64.800
4) Anna von Wendt / Almaz II, FIN 63.150
5) Marko Björs / Lex, FIN 62.500

FEI Grand Prix Special, kansainvälinen kouluratsastus. Lähti 5, sijoittui 5. Tulos prosentteina mahdollisesta maksimituloksesta.