Perjantain tuloksia Hangosta

26.7.2019

Perjantaina Hangossa kilpailtiin muun muassa junioricupin, ponicupin ja amatööricupin osakilpailut.

Minea Lindholm on voittanut jo kolme luokkaa Hangossa. Junioricupin osakilpailuvoittoon hänet vei Chicago. Kuva: Elli Heimonen.

Lotta Partanen amatöörisarjan osakilpailun voiton Hangossa

Helteisessä Hangossa Amatöörisarjan 120-tason osakilpailun voittoon ratsasti Lotta Partanen - Dubai LPM Tuusulan ratsastajista.

"Tämä oli hevosen voitto - se paikkasi joka ikisen ajatusvirheeni radalla", iloinen Partanen kiittelee kilpakumppaniaan. Ratsukko on tehnyt yhteistyötä nyt pari vuotta.

Toiseksi luokassa ratsasti Kirsi Lönnmark - Full of Life Turun ratsastajista ja kolmanneksi Roosa Uunila - Hedanga Omhg Ratsastusseura Win Winistä.

Sarjakilpailun johdossa jatkavat tasapistein Mikko Aartio ja Virpi Mäki-Opas. Amatöörisarjan finaali ratsastetaan Hyvinkäällä 16.-18.8.

Minea Lindholmille hattutemppu

Hangon SeaHorse Weekin Junioricup -osakilpailu 120-tasolla oli Minea Lindholmin ja Chigagon juhlaa. Tämä oli ratsastajan kolmas voitto Hangossa tällä viikolla.

"Tykkään Hangon tunnelmasta, radat ovat olleet hyviä ja hevoset ovat olleet tosi vedossa", Lindholm sanoo. Kahden voiton hevonen Chicago on ollut Lindholmilla vasta pari kuukautta: "Hevonen on superkiltti ja hyväntahtoinen, se tykkää kaikista", Lindholm kehuu kilpakumppaniaan.

Jaetulle toiselle sijalle sijoittuivat Mila Saukko - Fun For 2 C Hattel Ridersista ja kolmanneksi Elle Horkama – Stan Husön ratsastajista ja neljänneksi Vilja Hiidenheimo - Bücaro Lohjan ratsastajista.

Sarjakilpailun johdossa jatkaa Hangon osakilpailun jälkeen Eemil Oinas. Junioricupin finaali ratsastetaan Hyvinkäällä 16.-18.8.

Ponicupin osakilpailun voittoon Nella Tossavainen

Hangon SeaHorse Weekin Ponicup -osakilpailun voittoon 110-tasolla ratsasti tuulennopea Nella Tossavainen - Golden Star II Lohjan ratsastajista.

"Tuntuu oikein hyvältä!", iloinen Tossavainen kiteytti tunnelmansa voiton jälkeen. Tossavainen nousi voittonsa ansiosta sarjakilpailun johtoon.

Toiseksi sijoittui Helmi Heikkinen - Fuzzydice Tampereen Ratsastusseurasta, kolmanneksi Emilia Nordman - Baks Impivaaran ratsastajista, Roosa Olkkonen - Joop 18 Keski-Karjalan Urheiluratsastajista ja viidenneksi Venla Suoraniemi - Cap Nord D'Hyrencourt Rusko Riding Teamista-Ponicupin finaali ratsastetaan Hyvinkäällä 24.-26.8.

Sandra Lähde voittoon

Illan viimeisen luokan, 130 cm, voitti Sandra Lähde - Fanita. Mikael tulivat toiselle sijalle.