SeaHorse Week alkoi aurinkoisissa merkeissä

25.7.2019

Hangon vuotuinen huipputapahtuma SeaHorse Week on täydessä vauhdissa.

Hangon SeaHorse Week on hyvässä vauhdissa! Kuva: Kenneth Roman.

Hangon SeaHorse Week alkoi aurinkoisissa merkeissä

Ensimmäisenä kilpailupäivänä Hangon SeaHorse Weekissä ratsastettiin kaikkiaan 351 lähtöä. Aurinkoista kisaviikon avausta seurasi päivän aikana noin tuhat katsojaa.

Etelä-Karjalan Urheiluratsastajien Viivi Ikonen (Ein Valtter) ratsasti tyylikkäästi kahteen luokkavoittoon tasolla 90 ja 100 cm. Muut päivän voittajat olivat 90 cm -tasolla Felicia Österling (Carisma ST/ Ghost Riders) ja Ella Ukkola (Ein Monday Angel/ Haminan Ratsastajat) sekä 100 cm -tasolla Silja Grönholm (Alaska Karvec/ Lohjan Ratsastajat) ja päivän päätösluokan 110 cm -tasolla onnistunut Elle Horkama (Stan/ Husön Ratsastajat).

Yleisöllä on katsomoon vapaa pääsy kaikkina kilpailupäivinä. "Hangossa suoritetaan parhaillaan mittavia tietöitä ja toivomme kaikkien varaavan runsaasti aikaa kilpailupaikalle saapumiseen - autolla tulevien katsojien kannattaa pysäköidä Appelgrenintien puolelle ja tulla kisapaikalle jalan", Maukonen vinkkaa.

Suosittu SHW Keppihevosareena on avoinna kaikkina kilpailupäivinä kilpailun ajan. Keppihevoskilpailut ovat vuorossa viikonloppuna, osallistuminen on maksutonta ja radalta saa tarvittaessa lainata kepparin. Lisätiedot ja ilmoittautuminen paikan päällä.

Lisäksi kilpailualueella kaikkia kävijöitä palvelee perinteinen kisabuffetti, ravintola sekä tasokas SHW Expo.

 

Lisätietoja:

Aikataulu, ajantasaiset lähtölistat ja tulokset: Equipe Online

Kilpailun virallinen verkkosivu: www.seahorseweek.fi

Livelähetys verkossa: www.haven.fi/live 

SeaHorse Week Facebookissa

SeaHorse Week Instagramissa