Sporttitetti tulee -haemme yhteistyöseuroja mukaan

4.5.2018

Sporttitetti haku alkaa


Ratsastajainliitto hakee 2-4 seuraa/aluetta mukaan toteuttamaan uudenlaista liikunnan työharjoittelua yhdessä yläkouluikäisen kanssa. Sporttitetissä nuori toteuttaa työharjoittelujakson (1-2 vk) seurassa/alueella/lajiliitossa. Työharjoittelun sisältö suunnitellaan yhdessä nuoren kanssa. Harjoittelu vaatii seurasta yhteyshenkilön nuoren tueksi. Materiaalia ja suunnitteluapua on tarjolla Ratsastajainliitosta. Nuori voi esimerkiksi olla työharjoittelussaan mukana toteuttamassa tapahtumaa/sovittua projektia seurassa tai alueella tai esimerkiksi toteuttaa ratsastuksen lajiesittelyn koululla, laatia seuralle somesisältöjä, blogitekstejä tai kuvata videoita oman osaamisensa ja kiinnostuksensa, sekä seuran tarpeen mukaan. Työharjoittelut toteutetaan syyslukukaudella 2018.


Kiinnostuitko? Haluaako teidän seuranne olla mukana tuomassa nuorille uusia mahdollisuuksia tutustua seuratoimintaan ja liikunnan työelämään? Tiedätkö nuoren, joka teidän seurastanne haluaisi toteuttaa työharjoittelun oman lajinsa parissa? Ota yhteyttä sanna.sassi@ratsastus.fi tai 040-5537513.

Lisätietoja Sporttitetistä Nuorten Akatemian sivuilta: https://www.nuortenakatemia.fi/hankkeet/sporttitetti-nuoren-nakoala-liikuntatyohon/