SRL100-juhlavuosi jatkuu GP-finaalissa, Suomenratsujen Kuninkaallisissa ja muissa tapahtumissa

31.7.2020

SRL100-vuosi jatkuu juhlan merkeissä elokuussa GP-finaalissa Laaksolla ja syyskuussa sekä Suomenratsujen Kuninkaallisissa Ypäjällä ja että SM-koulukilpailuissa Woikoskella Mäntyharjulla. Marraskuussa järjestetään Urheilun SRL100-juhlafoorumi ja joulukuu huipentuu juhlaristeilyyn Tallinnaan. Livelähetykset facebookissa jatkuvat myös juhlavuoden merkeissä.

Patricia Westman - Carmenzata Laaksolla 2019, kuva Heidi Lammi

SRL100-juhlaa vietetään elokuun puolivälissä Laakson Ratsastusstadionilla GP-finaalissa, jota isännöi Suomen kenttäratsastusseura, maamme vanhin ratsastusseura. Sunnuntaina iltapäivällä hypätään LähiTapiola GP-sarjan finaali, ja yleisöä hemmotellaan myös menevillä lajiesittelyillä.

Areenalla nähdään mm. vikeltäjät, ratsastusjousiampuja Katariina Cozmei sekä uutta ratsastusammunta-lajia  esittelevä Kari Kallonen. SRL100-alueeella pääsee keskustelemaan esiintyjien kanssa ja tutustumaan hevosiin ja varusteisiin. Supersuosittu SRL100 onnenpyörä on tietysti mukana ja perheen pienimmille on tarjolla ponitalutusta. Ravintolateltta pitää huolen, että paikalta ei tarvitse poistua muualle ruokailemaan. Luvassa on siis koko perheen GP-finaali.

Kaikki pääsevät mukaan seuraamaan tapahtumaa, sillä paikan päältä on suora lähetys Haven Livessä!

Vikellys on myös upea näytöslaji, ja sitä on luvassa myös Laaksolla. ilma Männistö ja Maija Tissarinen ja hevosena Atterupgaards Marlene II Aino Nations Cupissa vuosi sitten

Suomenratsujen Kuninkaalliset juhlahengessä

SRL100-juhla näkyy myös perinteikkäässä ja suositussa Suomenratsujen Kuninkaalliset -tapahtumassa Hevosopistolla syyskuun alussa. Upean suomenhevosurheilun lomassa toteutetaan hyväntekeväisyyshuutokauppa meklarina Teemu Ahtee, ja tuotto ohjataan suomenratsujen kilpailutoiminnan hyväksi. SRL palkitsee paikan päällä tulevaisuuden lupauksen sekä hevosten että ratsastajien joukosta.

Suomenratsujen Kuninkaallisissa juhlitaan suomenhevosta ja 100-vuotiasta Ratsastajainliittoa.

SRL100-juhlaa livelähetyksissä

SRL100-juhlavuotta on juhlistettu Facebookin livelähetyksillä. Suosituissa Pysy Kyydissä! -livelähetyksissä on nähty läpileikkausta ratsastuksen lajeista. Lisää lajiesittelyjä sekä mielenkiintoisia hevosihmisiä on luvassa edelleen keskiviikkoisin klo 18 SRL:n Facebookissa. Pysy Kyydissä -lähetykset sekä kevään asiantuntijaluennot voi katsoa myös jälkikäteen liiton Facebook-kanavan videoissa.

Muistakaa osallistua jokaviikkoiseen Instagramin kuvakilpailuun, viikkopalkinnot odottavat ja koko kuvakisan voittaja palkitaan syksyn juhlaristeilyllä. #srlkuvakisa ja #srl100kuvakisa

Juhlatapahtumia kalenteriin

  • 14.–16.8. Esteratsastuksen GP-finaali Helsinki, Laakson ratsastusstadion
  • 3.–6.9. Suomenratsujen Kuninkaalliset, Hevosopisto, Ypäjä
  • 18.–20.9. Woikoski Dressage Derby, Mäntyharju, koulu- ja pararatsastuksen SM-kilpailut
  • 21.11. SRL100 Urheilufoorumi  
  • 12.-13.12. SRL100 Juhlaristeily Tallinnaan

Kaikki muutkin tapahtumat ovat lämpimästi tervetulleita juhlavuoden juhlintaan!
Ilmoita tapahtumasi: SRL100-juhlavuoden projektipäällikkö Ulla Nurmi, ulla.nurmi@ratsastus.fi

Ratsastusammunnan eli uuden Cowboy Mounted Air Shooting -lajin ”isä” Kari Kallonen esittelee lajia käytännssä Laaksolla, myös varusteisiin pääsee tutustumaan.