Sulander 2. PM-kentässä maastokokeen jälkeen

1.6.2010

Anna-Riikka Sulander otti koulussa hienosti kärkisijan nuorten PM-kenttäratsastuksessa Norjan Starumissa perjantaina hevosella Lorenzo III ja jatkoi menestystä lauantaina ratsastamalla kestävyyskokeen maastoradan esteet virheittä, mutta ottaen yliaikaa. Tulos riitti toiseen sijaan kokonaistilanteessa ennen sunnuntain ratkaisevaa esteratsastusta.

- Ankulla koulupuoli on tosi hyvässä mallissa, mutta maastossa pitää saada vielä lisää vauhtia. Hevosella riittää nopeutta, mutta ratsastettavuutta pitää vielä parantaa. Maastoradan Ankku ratsasti todella järkevästi, Suomen joukkueen johtaja ja valmentaja Laine kiittää.

- Kaikki seniorit menivät maastoradan virheittä, jokainen ratsasti hienosti. Yliaikaa tuli, mutta niin tuli kaikille muillekin kilpailijoille. Esteet menivät virheittä. Huomisen rataesteet tulevat olemaan ratkaisevat, vielä on kaikki mahdollisuudet mihin vain, hän jatkaa.

 Senioreissa paras suomalainen on kokonaistilanteessa yhdeksäntenä oleva Maija Yli-Huhtaja hevosella Twins United heti perässään Pauliina Marttila hevosella Unimorka. Joukkuekilpailuissa Suomi on koulukokeen jälkeen nuorissa kolmas ja senioreissa hienosti toinen.

Valmentaja/joukkueenjohtaja: Seppo Laine 050-3484133

Nordic Baltic Eventing Championships 8.-10.8.2008, Starum, Norja
- tuloslistaa ei vielä saatu järjestäjältä, löytynevät piakkoin oheisen linkin takaa.

Täydet tulokset järjestäjän nettisivuilta: www.nordiskfeltritt2008.com