Tähtikisakiertue etenee Salo Horse Show'hun

6.7.2020

Esteratsastuksen LähiTapiola Grand Prix- sarjan kolmas osakilpailu hypätään ensi viikonloppuna Salo Horse Show’ssa Salon Urheilupuistossa.

Susanna Granroth ja Leopoldo Salossa vuoden 2019 osakilpailussa, kuva Päivi Kankare.

9.–12.7. Salo Horse Show – LähiTapiola GP 3. osakilpailu

Esteratsastuksen LähiTapiola Grand Prix- sarjan kolmas ja viimeinen osakilpailu ennen finaalia hypätään tulevana viikonloppuna Salo Horse Show’ssa Salon Urheilupuistossa.

Mukaan on ilmoittautunut tähän mennessä 22 ratsukkoa, ilmoittautuminen on auki vielä tämän päivän. Osakilpailussa nähdään mm. Savonlinnan kärkiratsastajat John Antell, Janna Jensen, Petra Heikkilä ja Maija Yli-Huhtala sekä Ypäjän ykkösnimi Sanna Backlund.

Salossa kilpaillaan myös junioreille ja nuorille ratsastajille avoin LähiTapiola Future Challenge -sarjan osakilpailu sekä Racing Noviisisarjan, nuorten hevosten Racing Trophyn sekä Amatöörisarjan osakilpailut.

Kilpailun järjestää Salon Ratsastusseura. Kilpailujen johtajana toimii Juha Linna, puheenjohtajatuomarina Dan Björklöf ja ratamestareina Marco Hesse ja Johanna Mikkola.

Tapahtuma on yleisölle avoin tietyin rajoituksin, vapaa pääsy. Lisätietoa järjestäjältä. Yleisö pääsee nauttimaan sunnuntain LähiTapiola GP:n tunnelmista myös Suomen Ratsastajainliiton tarjoaman livestreamin kautta Havenin kanavalla ja Ruutu+ palvelussa.  

LähiTapiola GP:n kolmas osakilpailu käynnistyy sunnuntaina klo 13.00!

Havenin lähetys paikan päältä livenä: http://www.haven.fi/live/
Taltiointi näkyy myös Ruutu Plus -kanavalla: https://www.ruutu.fi/plus

Kilpailun kotisivu: www.salohorseshow.net
Kilpailukutsu: LINKKI
Online tulospalvelu: Equipe
Sarjakilpailusäännöt: LINKKI