Uusi Triple Crown estesarja alkaa elokuussa

1.6.2010

Esteratsastuksen uusi kilpailusarja:

Triple Crownin ensimmäinen osakilpailu hypätään elokuussa
 
Esteratsastajat saavat tällä kaudella uuden palkinnon tavoiteltavakseen. Triple Crown on uusi kolmen kilpailun sarja, jossa kaikki kolme osakilpailua voittanut hevonen saa tuntuvan rahapalkinnon. Lisäksi Triple Crownin voittaja saa omakseen taiteilija Katja Hannulan maalaaman taulun, joka on yleisön nähtävillä syyskuussa kolmannen osakilpailun yhteydessä Ypäjällä.

Ensimmäiset Triple Crown -osakilpailut ratsastetaan Hevosopistolla Ypäjällä elokuun 22.-24. päivinä. Samassa yhteydessä ratsastetaan sekä este- että koululuokkia ja kilpaillaan Ratsujalostusliiton Tapiola Breeders´ Prizen -voitosta, viisivuotiaiden Derbyvoitosta, Mustang Rehu joukkueiden SM-mitaleista, 7-vuotiaitten hevosten Racing Masters -voitosta, 5-, 6- ja 7-vuotiaiden Champion-titteleistä sekä Racing Noviisisarjan 12. osakilpailussa 4- ja 5-vuotiaitten estehevosten finaalipaikoista.

Lisäksi tapahtuman ohjelmassa on mukana harjoitusluokkia Laatuarvosteluun tähtääville 4-vuotiaille sekä Show-näyttely. Seuraavat osakilpailut hypätään 7. - 9.9. Helsingissä Laakson ratsastusstadionilla Tapiola Grand Prix Finaalien yhteydessä. Kolmas ja ratkaiseva osakilpailu molemmissa sarjoissa nähdään Ypäjä Horse Showssa 27. - 28.9.

- Triple Crownin voitosta kilpaillaan kahdessa sarjassa. Junior-sarja on 130-tasoinen ja avoin 6-vuotiaille hevosille. Toinen sarja on avoin, ja siihen kuuluu kolme 140/150 -tasoista luokkaa, yksi kussakin kolmessa kilpailussa. Molemmissa sarjoissa voittaja on hevonen, joka voittaa kaikki kolme osakilpailua. Triple Crown -voittajahevosen omistaja saa avoimessa sarjassa 3.000 euroa ja 6-vuotiaitten sarjassa 1.500 euroa. Lisäksi jokaisessa osakilpailussa on runsaat luokkapalkinnot, kertoo kilpailusarjan johtaja Pekka Larsen.

Liity VIP-jäseneksi osoitteessawww.triplecrown.fi

Kaikkien kolmen kilpailun järjestelyistä vastaa Team Eurohorse ry, joka tarjoaa nyt kaikille kiinnostuneille kolme eritasoista VIP-jäsenyysvaihtoehtoa. Edut ovat tuntuvat sekä kilpailijoille että ratsastuksen harrastajille. Netissä voivat halukkaat myös rekisteröityä toimihenkilöksi Team Eurohorsen järjestämissä kilpailuissa. Toimihenkilöt saavat osan VIP-eduista.

Tallinnaan kannustamaan suomalaisia

Team Eurohorses on kasvamassa ratsastajien palvelutavarataloksi. Triple Crown Oy välittää jo nyt mm. pääsylippuja, VIP-paketteja sekä expo-paikkoja CSIO Tallinnaan 10.-13.7. ja Tallinn International Horse Showhun 3.-5.10. Molemmat kilpailut Tallinnassa ovat viihtyisiä ja saavuttaneet suuren suosion suomalaisten katsojien keskuudessa. Myös lokakuun Glitnir Helsinki International Horse Shown pääsylippuja on myynnissä.

Glitnir Horse Showssa Piccola Oy myy Triple Crown -järjestäjän käytössä tämän kesän käytössä olleen kahden hevosen Humbaur-teliperävaunun, joka tulee nähtäville Piccola Oy:n expo-pisteeseen. Perävaunu on nähtävillä kaikissa Triple Crown -kilpailuissa. Varauksen voi tehdä vaikka heti nettisivun kautta.

Triple Crown -juliste

Triple Crown -kilpailusarjan julisteen on suunnitellut Katriina Viljamaa-Rissanen. Juliste on postitettu ratsastusseuroille viikolla 20. Siitä tehdään myyntiin sadan kappaleen numeroitu ja signeerattu sarja.  Lisäksi julistetta on saatavilla toinen erikoiserä, joka muodostuu niin ikään sadasta numeroidusta ja signeeratusta kappaleesta, joista on poistettu kaikki muut tiedot lukuun ottamatta otsikkoa ja hevoskuvia. Julisteita voi tilata Triple Crown -kilpailun nettisivun kautta.

Triple Crown -kilpailut*
22. - 24.8. Ypäjä, Nuorten Hevosten Festivaali
7. - 9.9. Helsinki Grand Prix Finaalit
27. - 28.9. Ypäjä Horse Show

Liput kilpailuihin kannattaa hankkia nyt

Tapahtumiin on saatavilla lippuja 10 € / päivä. Perhelippu 25 € /päivä (2 aikuista ja kaksi 13-17vuotiasta lasta, / 1 aikuinen ja 3 lasta). Alle 12-vuotiaat ilmaiseksi.

Tapiola GP-finaaliin myydään lippuja ainoastaan sunnuntaille, muina päivinä tapahtuma on maksuton.

Tilaukset: triplecrown@netti.fi, tiedustelut arkisin klo 9-10 puh 046-6635911

Lisätietoja: www.triplecrown.fi
Kilpailujen säännöt ja kutsut:  http://kipa.ratsastus.fi ja www.triplecrown.fi

Tiedote: Petra Skarra