Vammaisratsastajien luokittelutilaisuus 10.2.2018 Tampere

15.1.2018

Vammaisratsastajien luokittelutilaisuus Tampereella 10.2.2018

Vammaisratsastajat luokitellaan vamman ja toimintakyvyn mukaan viiteen eri ratsastusluokkaan (I, II, III, IV ja V). Luokittelulla pyritään minimoimaan toimintakyvystä johtuvia eroja ja takaamaan mahdollisimman tasavertainen kilpailutilanne.

Luokiteltavan ratsastajan tulee olla SRL: jäsen ratsastusseuran henkilö- tai perhejäsenyyden kautta. Alaikäisen ratsastajan huoltajan tulee olla läsnä luokittelutilaisuudessa.

Aika ja paikka:
Lauantai 10.2.2018. Tarkempi aikataulutus ilmoitetaan osallistujille myöhemmin. Luokitteluun menee noin 60 minuuttia/ratsastaja. Huomioi, etteivät luokitteluun kuuluvat testit ja ratsastusosuus välttämättä ole peräkkäin eli väliin voi jäädä odotteluaikaa. Osoite: Tampereen Ratsastuskeskus, Niihama Riding, Niihamankatu 18, Tampere.

Luokittelija: Maria Schopp

Luokittelun hinta: 30 e/ratsastaja, joka maksetaan paikan päällä käteisellä (varaa tasaraha). Lisäksi luokittelutilaisuuden ratsastusosuus Niihama Ridingin lainahevosella 20 e tai omalla hevosella 0 e (mainitse ilmoittautumislomakkeella, jos sinulla on oma hevonen mukana).

Ota mukaan: Todistukset (diagnoosi sekä millä menetelmillä diagnoosi on todennettu). Lisäksi varustaudu liikkumiseen sopivalla vaatetuksella sekä pestyillä/puhdistetuilla ratsastusvarusteilla.

Ilmoittautumiset 31.1.2018 sähköisellä ilmoittautumislomakkeella
, joka löytyy täältä: https://my.surveypal.com/Luokittelu-ilmoittautuminen-Tampere-2018

Päivän aikana ehditään tekemään noin kuusi luokittelua. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden rajata osallistujamäärää ja tarpeen mukaan arvioida luokittelutarpeen kiireellisyyttä valinnoissa.

Lisätietoja:www.ratsastus.fi/lajit/vammaisratsastus/kilpaileminen/luokittelu

Tilaisuuden käytännönjärjestelyistä vastaa Riikka Pyykkö (riikkap@iki.fi, 040 8342285)

Lainahevosista voi tiedustella Heidi Mattilalta heidipmattila@luukku.com . Imoittautumislomakkeen kautta tulleet toiveet ja tarpeet ratsastusosuutta varten toimitetaan suoraan Heidille, joten niitä tietoja ei tarvitse erikseen ilmoittaa.