Ypäjän kasvattajapäivien tuloksia

1.6.2010

Kasvattajapäivät vietettiin 24.-25.5. aurinkoisessa säässä Ypäjällä. Arvosteltavana oli yhteensä 76 nuorta hevosta. Näyttelyn ensimmäisenä päivänä arvosteltiin 1-3-vuotiaita ratsutammoja ja toisena päivänä olivat vuorossa 1-2-vuotiaat oriit.

Näyttelyn paras 1-vuotias tamma oli BIS II -tittelin saanut Fairy (Florestan I). Tamman on kasvattanut ja sen omistaa Teija Varjonen. Parhaan 2-vuotiaan tamman, Cavallinan (Blue Horse Romanov), on kasvattanut Hassinen V. & Ristola K. & Wilpola P. ja tamman omistaa Virpi Hassinen. 3-vuotiaiden tammojen paras, High One (Hochadel), palkittiin myös BIS I -palkinnolla. Tamman on kasvattanut ja sen omistaa Kai Bogdanoff.

Oriista paras 1-vuotias oli Floresco Sil (Florestan I). Oriin on kasvattanut Sanna Silvo ja sen omistaa Nina Dunder. Paras 2-vuotias ja BIS III oli Ira Ristimäen kasvattama ja omistama Pin Rock's Black Velvet (Sir Donnerhall).

Näyttelyn tarkemmat tulokset näet täältä: http://www.hippos.fi/hippos/jalostus_ja_kasvatus/nayttelytoiminta/ratsut_ja_ponit/nayttelytulokset/nayttelyt2008/kasvattajapaivat08.php

Hevosten arvostelulausunnot tulevat näkyviin Heppa-tietokantaan viikon 22 loppuun menneessä (www.hippos.fi - Hevoset - Arvostelutilaisuudet).