Hae mukaan Seurakehittämisen ohjausryhmään

17.12.2020

Ratsastajainliiton seura- ja tallitoiminnan rakenne uudistetaan vastaamaan paremmin nykytarpeita niin valtakunnallisella kuin alue- ja seuratasolla. Seura- ja tallipalvelujen johtoryhmän toiminta jaetaan ja perustetaan uudet Seurakehittämisen ohjausryhmä ja Tallijärjestelmän ohjausryhmä. Seurakehittäjien roolia vahvistetaan ja mahdollistetaan erikoistuminen, lisäkouluttautuminen ja vaikuttaminen henkilön oman kiinnostuksen mukaan.

Haemme jäseniä valtakunnalliseen, Ratsastajainliiton hallituksen alaiseen Seurakehittämisen ohjausryhmään vuosille 2021-2023. Etsimme 6-10 täysi-ikäistä henkilöä: 

  • Seurakehittämisestä ja valtakunnallisesta vaikuttamisesta kiinnostuneita henkilöitä Seurakehittämisen ohjausryhmään, joka vastaa Ratsastajainliiton seurapalvelujen kehittämisestä yhdessä työntekijöiden kanssa, sekä toteuttaa vuosittain seurakehittämisvalmennusta mukaan valituille ratsastusseuroille. Halutessaan henkilöt voivat tehdä myös Tähtiseura-auditointeja.  

  • Lisäksi on mahdollista hakea pelkästään Tähtiseura-auditoijaksi ilman ohjausryhmän jäsenyyttä. Ohjausryhmän ulkopuolisen auditoijan tehtävät sopivat henkilöille, jotka haluavat olla mukana seurakehittämisen kentällä, mutta eivät esimerkiksi ajankäytöllisistä syistä voi olla mukana ohjausryhmässä.    

Ohjausryhmän jäsenten valinnassa huomioidaan mm. toisiaan täydentävät kiinnostukset ja osaaminen, sekä maantieteellinen kattavuus. Kyseessä on vapaaehtoinen, palkaton luottamustoimi. Uudet Tähtiseura-auditoijat saavat koulutuksen tehtävään, ja aloittavat auditoinnin kokeneen auditoijan kanssa. 

Ehdotuksen ohjausryhmäksi tekee SRL:n Seurapalvelutiimi 22.1.2021 mennessä ja sen vahvistaa SRL:n hallitus helmikuun kokouksessaan.  

Täytä hakemus alla 10.1.2021 mennessä.  

Lisäksi kerro oma seuratoiminnan polkusi esimerkiksi videolla, piirroksella tai visuaalisella PowerPoint-esityksellä. Miten ja missä olet tullut mukaan seuratoimintaan, miten polku on kulkenut ja missä olet nyt? Voit myös visioida tulevaa. Lähetä polkusi sähköpostilla emmi.kupiainen@ratsastus.fi 10.1.2021 mennessä. Mukaan valittujen henkilöiden seuratoimijan polut julkaistaan myöhemmin. 

Lisätietoa seurakehittämisestä

Lisätietoa Tähtiseuroista

Lisätietoja:  
Emmi Kupiainen 
Koulutus- ja tapahtumakoordinaattori  
emmi.kupiainen@ratsastus.fi