Haku liiton valmennusrenkaisiin kaudelle 2024-2025 on nyt auki!

27.6.2024

Maajoukkue- ja aluevalmennuksiin haku on avoinna ja hakuaika on 1.7.-18.8.2024.

SRL:n maajoukkuevalmennus on suunnattu ratsukoille, joiden tavoite ja tulosennuste jo annettujen kilpailunäyttöjen perusteella on kansainvälisen menestyksen saavuttaminen omassa ikäryhmässä lähimmän kahden vuoden aikana. Varsinaisen A-maajoukkueen lisäksi osassa lajeista ja ikäryhmistä toimii myös A-kehitysrengas, johon kuuluvien ratsukoiden oletetaan kehittyvän maajoukkuetason tehtäviin lähimmän parin vuoden aikana. Olympialajeihin ei ole varsinaista hakua ja lajeihin on avoin katsastustilaisuus syksyn aikana. Muiden lajien osalta täytetään hakemus.

SRL:n aluevalmennus on suunnattu alue- ja kansallisella tasolla kilpaileville urheilijoille. Ensisijainen kohderyhmä olympialajien aluevalmennuksessa ovat poni- ja lapsiratsastajat, juniorit sekä nuoret ratsastajat. Mikäli valmennusrenkaissa on tilaa, niihin voidaan ottaa mukaan kaikkia muitakin ratsukoita, kuten U25- ja senioriratsastajia sekä nuoria hevosia ja suomenhevosia.

Lisätietoa valmennuksista sekä hakulomakkeet valmennusrenkaisiin löytyvät sivulta https://www.ratsastus.fi/kilpailu-ja-valmennus/valmennus/haku-mj-ja-aluevalmennuksiin/