Henrik von Eckermann sunnuntain Miniklinikan tähtivalmentaja HIHS:ssa

22.5.2019

Suositut Miniklinikat saavat korkeatasoista jatkoa. Henrik von Eckermann on tämän vuoden esteklinikan tähtivalmentaja. Ruotsalaisen tuorein menestys on ´s-Hertogenboschin Grand Slam -voitto muutaman viikon takaa.

Sunnuntaina Maailmancup päänäytöksen yhteydessä pidettävä noin 20 minuutin mittainen Miniklinikka avaa pähkinänkuoressa huippuratsastajien ajatuksia ja metodeja. Yleisö on antanut loistavia arvosanoja aiemmista klinikoista, joiden tähtinä ovat olleet maailmanlistan kolmonen Peder Fredricson ja hollantilainen guru Henk Nooren.

Pikkutarkkana treenaajana ja voitontahtoisena ratsastajana tunnettu Henrik kuuluu kuukaudesta toiseen maailmanlistan kärkinimiin. Hän on imenyt oppinsa Ludger Beerbaumilta. MM-joukkuehopeamitalistin ja maailmancupfinaalien kaksinkertaisen pronssimitalistin mottona on ”He who dares, wins!”. Malliratsastajana Henrikin klinikassa on hänen valmennettavansa, Rooman GP-voittaja Evelina Tovek.

Helsinki International Horse Show on esteratsastuksen maailmancup -sarjan osakilpailu. Maailman parhaat ratsastajat ja upeat hevoset valtaavat Helsingin Jäähallin lokakuussa. Koe jännitystä ja elämyksiä huippu-urheilun ja sykähdyttävän show’n parissa yhdessä lähes 50 000 muun kävijän kanssa.