Hevostaitoa tunteella - Kehitä tunnettasi -verkkokurssi jäsenhintaan

18.5.2021

Annika Schulmanin hevostaitokurssi seurojen jäsenille vain 49 € 30.6. asti

Kommunikointi hevosen kanssa ei perustu sanoihin, vaan siihen, että tarkoitat mitä sanot koko kehollasi ja olemuksellasi.

  • Haluatko ymmärtää hevosta paremmin ja tuntea olosi turvalliseksi sen kanssa?
  • Haluatko luoda ainutlaatuisen yhteyden hevoseen samalla kehittäen itseäsi?
  • Kaipaatko onnistumisia hevosharrastuksessasi?

Kurssilla opit kohtaamaan hevosen sen omalla kielellä, opit miten luot hevoseen kontaktin ja säilytät sen, vaikka itse jännittäisit. Kehon ja mielen harjoitusten avulla opit, miten tietoisuus on vaikuttavampaa kuin hallinta. Hevosen kieli on tunteen ja kehon kieli. Kurssilla opit hyödyntämään omia kehon ja mielen voimavarojasi ja niin sinulla on aina työkalupakki mukanasi.

Kurssilla teet harjoituksia ilman hevosta, oman mielen ja kehon kanssa, kehittäen omaa tunnettasi. Teet myös harjoituksia hevosen kanssa, mutta et kuitenkaan tarvitse omaa hevosta sitä varten. Harjoitukset sopivat hyvin hyödynnettäväksi ratsastuskoulussa. Jos sinulla on oma hevonen, jonka kanssa harjoitella, kurssi sopii myös sinulle koska harjoitusten avulla syvennät suhdettasi hevoseesi ja huomaat miten se vaikuttaa kaikkeen, mitä teette yhdessä.

Tervetuloa mukaan syventämään hevosharrastustasi!

Ratsastusseurojen SRL-jäsenet saavat kurssin etuhintaan 49 €!
Etu on voimassa 30.6.2021 asti. Kurssin normaali hinta on 59 €.

Lunasta etusi Jäsenhuoneesta

Kurssi on tarkoitettu yksityiskäyttöön. Jos haluat tilata sen esimerkiksi hevoskerhon yhteiskäyttöön, ota yhteyttä annika.schulman@stablemind.fi