Jäsenmaksut ja kilpailuluvat 2020

24.1.2020

Alkuvuoden ongelmat pankkimme kanssa on saatu hoidettua ja jäsenmaksulaskut ovat jäsenillä viimeistään alkuviikosta. Jos laskua ei kuulu viikon 5 aikana, kannattaa olla yhteydessä oman seuran jäsensihteeriin ja selvittää, mihin lasku on jäänyt. Laskut voi maksaa kaikkien pankkien tileiltä ihan normaalisti.

Kilpailijoille

Myös kilpailuluvat voi ostaa liiton lisenssikaupasta tuttuun tapaan.
Seuranvaihtajien täytyy olla tarkkana, että eivät ilmoittaudu kilpailuihin vanhan seuran edustajana. Ne, jotka edustavat samaa seuraa kuin vuonna 2019, pystyvät ilmoittautumaan viime vuoden maksuilla 15.2. asti. Ratsastaja vastaa itse kilpailukelpoisuudestaan eikä edustusseuraa voi vaihtaa kesken kauden.

Jäsenmaksun kirjautumiseen menee n. 3 arkipäivää, lupamaksu kirjautuu pian oston jälkeen. Kipaan pääsee kirjautumaan sisään, kun sekä jäsenmaksu että kilpailulupa on maksettu ja kirjautunut kipaan asti. Jäsenrekisterissä (eri asia kuin kipa) täytyy olla kisaajan sähköpostiosoite. Jos osoite puutttuu tai se on väärä, ota yhteys seuran jäsensihteeriin päivitystä varten. Tarkemmat kirjautumisohjeet löytyvät kipasta.

Suosittu lisävakuutus on voimassa 31.1.2020 asti - lisätietoa hankkimisesta

Kuva Hanna Heinonen