Hae kilpailulupaa

Kilpailuluvan ostaminen

 • Jäsenmaksun ja kilpailuluvan pitää olla päivittynyt Kipaan ennen vuoden ensimmäiseen kilpailuun ilmoittautumista.
 • Kilpailuluvat ostetaan Kipasta, poislukien ne seurat, joiden kilpailuluvat eivät ole mukana verkko-ostossa (ks. seurat alla). Listalla olevien seurojen luvat hankitaan seuran jäsensihteerin kautta.
   

Osta kilpailulupa Kipasta osoitteesta https://kipa.ratsastus.fi/

 • Kirjaudu Kipaan omilla tunnuksillasi ja paina profiilisivultasi nappia OSTA KILPAILUPA. Samasta paikasta voit aktivoida myös FEI-rekisteröinnit ja ostaa kertalupia.
 • Jos seurasi luvat eivät ole mukana Kipan verkko-ostossa, ota yhteyttä seurasi jäsensihteeriin, jolta saat maksulinkin (ks. seurat alla).
 • Järjestelmä tarkistaa, että sinulla on voimassa oleva jäsenyys johonkin ratsastusseuraan ja tarjoaa ostettavaksi vain sellaisia lupia, joihin jäsenlajisi oikeuttaa.
 • Jos olet kahden tai useamman seuran jäsen, huomioithan, että kansallisen ja kansainvälisen luvan voi maksaa ainoastaan siihen seuraan, jossa olet täysjäsenenä (esim. juniori tai seniori). Muista valita oikea edustusseura kilpailulupaa ostaessa - edustusseuraa ei voi vaihtaa kesken kauden.
 • Lupa maksetaan heti pankki- tai luottokortilla.
 • Lupa tulee voimaan, kun sekä jäsenmaksu että kilpailulupa ovat päivittyneet maksetuiksi Kipaan.
   

Kirjautuminen Kipaan

 • Käyttäjätunnus on jäsennumero
 • Ensimmäistä kertaa Kipaan kirjautuva, syötä jäsennumerosi Kipan etusivulla kohdasta "Rekisteröidy", jolloin järjestelmä lähettää kirjautumislinkin sähköpostiisi.​​​​​​
 • Sähköpostiosoite täytyy olla tallennettu jäsenrekisteriin. Sähköpostin lisäystä varten olethan yhteydessä seurasi jäsensihteeriin.
   

Ongelmia?

Ongelmatilanteissa ole ensisijaisesti yhteydessä oman seurasi jäsensihteeriin.

Järjestelmä tarjoaa ostettavaksi vain green cardit ja lisävakuutuksen?
-Pyydä seuranne jäsensihteeriä tarkastamaan, että sinulla on henkilötunnus (oikein kirjoitettuna) ja aktiivinen jäsenyys rekisterissä. Jäsenmaksun ei ole tarvinnut päivittyä maksetuksi.

Muissa luvan ostamiseen liittyvissä ongelmatilanteissa tarkista nämä:
-Ovatko seurasi kilpailuluvat ostettavissa verkko-oston kautta? Katso alta lista seuroista, jotka eivät ole mukana verkko-ostossa.
-Onko haluamasi lupa sallittu jäsenlajillesi (esim. perhejäsen ei saa kansallista lupaa)?

Eikö Kipaan kirjautuminen onnistu?
-Oletko maksanut jäsenmaksusi kuluvalle vuodelle?
-Onko jäsenmaksusta kulunut vähintään kolme päivää?
-Onko jäsennumerosi eli käyttäjätunnus oikein? Voit tarkistaa sen jäsenkortista, Hippos-lehden osoitekentän yhteydestä (täysjäsenet) tai seurasi jäsensihteeriltä. Jäsennumero on 8-numeroa pitkä ja ensimmäinen numero on 2, 3, 4 tai 5.
-Oletko unohtanut vanhan salasanasi tai se ei jostain syystä tunnu toimivan? Voit tilata uuden Kipan etusivulta.
-Kirjaudutko ensimmäistä kertaa ja salasana ei toimi? Salasanan kirjaimet kirjoitetaan pienillä kirjaimilla ja kenttä tunnistaa myös viivan (-) ja ääkköset. Jos sukunimesi on kolmikirjaiminen, ole yhteydessä SRL:oon.
 

Seurat, joiden luvat EIVÄT OLE verkko-ostossa. Lupa haetaan oman seuran jäsensihteeriltä.

lista päivitetty 10.1.2022

Harjulan Ratsastusklubi Ry
Klassisen Ratsastuksen Seura Klara Ry
Kytäjän Ratsastajat ry
Sea Horse Week ry