Kansainvälisiin kilpailuihin ilmoittautuminen Kipan kautta

7.7.2023

Kaikki FEI:n alaiset kilpailut siirtyvät jatkossa Kipaan automaattisesti, jonka johdosta urheilijat voivat tehdä kilpailuilmoittautumisensa kansainvälisiin kilpailuihin Kipassa.

FEI:n kilpailut siirtyvät reaaliajassa Kipaan, joten kansainvälisiin kilpailuihin ilmoittautuminen onnistuu jatkossa Kipan kautta. Kilpailut löytyvät Kipan kansainvälisestä kilpailukalenterista osoitteesta https://kipa.ratsastus.fi/events/ (poista maavalinta Suomi, niin muiden maiden kv-kisat tulevat näkyviin). Urheiljat pystyvät ilmoittamaan halukkuutensa osallistua FEI:n kilpailuihin, kun ovat kirjatuneet Kipaan ja hankkineet tarvittavat kilpailuluvat kv-kilpailuihin.

Kutsut julkaistaan ja ilmoittautuminen avautuu Kipassa sitä mukaa, kun ne lisätään FEI:n kalenteriin ja ilmoittautuminen FEI:n ilmoittautumisjärjestelmässä avataan. Urheilijoiden ilmoittautumiset tarkastetaan SRL:n toimesta ennen niiden välittämistä kilpailun järjestäjälle. Tämän jälkeen kilpailun järjestäjä vahvistaa osallistujat.

Kipan kautta voi ilmoittautua ja tehdä luokkamuutoksia kilpailun ilmoittautumisajan puitteissa. Mikäli ilmoittautuminen haluamaasi kilpailuun on jo suljettu, laita viestiä Minttu Kuusistolle, minttu.kuusisto@ratsastus.fi.

Ilmoittautumisten peruutukset voi myös tehdä Kipan kautta, myös viimeisen ilmoittautumispäivän (def. entryn) jälkeen. Huomioithan, että def. entrypäivän jälkeen tapahtuneissa poisjäänneissä järjestäjällä on oikeus laskuttaa urheilijalta kutsuun merkitty summa.

Mestaruus- ja arvokisoihin ilmoittautuminen poikkeaa edellämainitusta, sillä SRL tekee valinnat edustusratsukoista.

 

Lue lisää ilmoittautumisesta kv-kisoihin: https://www.ratsastus.fi/kilpailu-ja-valmennus/kilpailijalle/kv-toiminta/ilmoittautuminen-kv-kilpailuihin/

Ohjevideot ilmoittautumisen lisäämiseen ja muokkaamiseen löytyvät Kipan Apua-välilehdeltä: https://kipa.ratsastus.fi/support#athletes

 

Lisätietoja: Minttu Kuusisto, minttu.kuusisto@ratsastus.fi