Suomen Ratsastajainliitto hakee viestinnän ammattilaista

22.10.2018

SRL hakee palvelukseensa viestinnän ammattilaista.

Suomen Ratsastajainliitto hakee viestinnän ammattilaista

Suomen Ratsastajainliitto ry (SRL) on maamme urheilutoiminnan vanhimpia ja menestyksekkäimpiä lajiliittoja. Vuonna 1920 perustetulla liitolla on 500 jäsenseuraa, joissa on 50 000 jäsentä. Liiton jäsenenä on lisäksi 400 hyväksyttyä jäsentallia.

Ratsastajainliiton toiminnan tarkoituksena on ratsastuksen edistäminen Suomessa kuntoliikuntana, kuntoutusmuotona ja kilpaurheiluna. Kansainvälisen Ratsastajainliiton jäsenenä liitto mahdollistaa myös kansainvälisen kilpailutoiminnan. Liiton toiminnan perusta ovat sen arvot ja Reilun Pelin periaatteet.

Jäsenseuroissa ja -talleissa tehtävä arvokas työ on koko lajimme harrastamisen ja kilpailemisen perusta.

************************************************************************************

Haemme innostunutta ja osaavaa

viestinnän ammattilaista.

Vastaat liiton monikanavaisesta ulkoisesta ja sisäisestä viestinnästä. Tuet ja autat liiton lajeja, seuroja ja alueita niiden aktiivisessa viestinnässä.

Odotamme sinulta vähintään 3-5 vuoden kokemusta viestinnän alueelta, mielellään viestintätoimistoista tai median parista. Meillä on laaja ja monipuolinen viestinnän kanavavalikoima, joten toivomme, että olet sinut digitaalisen ja sosiaalisen median parissa työskentelystä. Olet hyvä verkostoitumaan ja tulet hyvin toimeen ihmisten kanssa. Sinulla on mielellään korkeakoulututkinto ja luonnollisesti hyvä kirjallinen ja suullinen viestintätaito on välttämätön vaatimus. Hyvä kielitaito on tehtävän menestyksellisessä hoitamisessa tärkeää. Hienon lajimme tuntemus ei ole edellytys, nykyaikaisen viestinnän monipuolinen osaaminen on tärkeintä. Kokemus hevosista ja ratsastuksesta on toki positiivista.

Tarjoamme:

  • Mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän kehittää tasa-arvoisen lajimme viestintää.
  • Näköalapaikan kasvavan, hienon urheilulajin ja hevosalan parissa.
  • Mukavan työyhteisön ja laajan ja osaavan luottamushenkilöverkoston.

Jos haluat olla mukana rakentamassa ratsastusurheilun tulevaisuutta, lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksen osoitteeseen pekka.tormala@ratsastus.fi. Hakuaika tehtävään päättyy 11.11.

Toivomme sinun kertovan hakemuksessasi lyhyesti motivaatiostasi ja viestinnän osaamisestasi sekä liittävän hakemukseesi CV:n ja palkkatoiveen.

Tiedustelut ja yhteydenotot:
Ratsastajainliiton toimitusjohtaja Pekka Törmälä, pekka.tormala@ratsastus.fi, puh. 050 423 2636. Yhteydenotot mieluiten arkisin klo 08.00-09.00, vaihtoehtoisesti voit myös sopia sähköpostitse sopivan soittoajan.