Aada Puranen ja Dioradus G kenttäratsastuksen Ostoskatu.com Big Tourin voittoon

8.8.2023

Keravan Ratsastusseura järjesti viime viikonloppuna kansallisen kenttäratsastuksen pääsarjan Ostoskatu.com Big Tourin finaalin, jonka voittivat 21-vuotias Aada Puranen ja Dioradus G. Finaalin toiseksi ratsasti Axel Lindberg Bonapartiksella ja kolmanneksi Nina Nurmesviita Aramara Ramsesilla. Kokonaistuloksissa Puranen voitti sarjan ylivoimaisesti, Lindberg oli sarjassa toinen ja kokonaispisteissä Virpi Nättiaho ja My Cachet kolmansia.

Aada Puranen ja Dioradus G. Arkistokuva Aino Tervonen

 

Lapinlahdelta kotoisin oleva Puranen hallitsi sarjaa ylivoimaisesti, ja voitti sarjan kaikki kolme osakilpailua sekä finaalin.

”Tänään oli tosi hyvä kisapäivä. Koulukoe ei ehkä ollut meidän parasta tasoa, siinä oli pieniä epätasaisuuksia, mutta rataesteet ja maasto menivät nappiin”, Puranen kertoo.

Puranen ja Dioradus G tekivät finaalissa tuloksen 35,1. Ratsukko suuntaa seuraavaksi kohti viikonloppuna kilpailtavia PM-kilpailuita, elokuun loppuun on suunnitteilla myös kansainvälinen kolmen tähden kilpailu Ruotsissa. Kokonaispisteitä kilpailusarjasta kertyi yhteensä huikeat 92,5. 

”Dioradus G on hyvä hyppääjä, ja sillä on aina halu päästä maaliin. Sen kanssa voi mennä maastossa turvallisin mielin”, Puranen kehuu ratsuaan.

Sarjassa hopealle ratsasti Husaariratsastajien Axel Lindberg ratsunaan 9-vuotias ruuna Bonapartis kokonaipisteillä 75. Sarjassa pronssia veivät Virpi Nättiaho ja My Cachet pistein 57,5. Finaalin kolmonen, Korpilahden Ratsastajien Nina Nurmesviita ja Aramara Ramses olivat sarjakilpailussa neljänsiä kokonaistuloksella 47,5. 

6.8. Kansallisia kenttäratsastustuloksia, Ostoskatu.com Big Tour finaali CCN2*, Kerava
1) Aada Puranen / Dioradus G, MEHE, 35,1
2) Axel Lindberg / Bonapartis, HusR, 36,0
3) Nina Nurmesviita / Aramara Ramses, KoRa, 44,9
Tulokset: LINKKI

Kokonaistulokset, Ostoskatu.com Big Tour
1) Aada Puranen / Dioradus G, MEHE, pisteet 92,5
2) Axel Lindberg / Bonapartis, HusR, pisteet 75 
3) Virpi Nättiaho / My Cachet, SkaRa, pisteet 57,5
Tulokset: LINKKI 

Korjattu 8.8. klo 10.00 Korjattu sarjakilpailun kokonaistulokset.