Aino Lindblom ja Tinnecarrig Ben ponien Suomen mestarit 2020 kenttäratsastuksessa

19.7.2020

Poniratsukoiden kenttämestaruudet Suontaan kartanolla olivat kilpaurheilua parhaimmillaan, hyvää suorittamista ja tasaista kamppailua.

Kenttäratsastuksen poniratsukoiden Suomen mestaruudet ratkottiin Suontaka Eventing -kilpailussa Hattulassa sunnuntaina. Kilpailu oli kova ja tasaväkinen, mestaruudesta lähti mittelemään kaikkiaan 17 ratsukkoa. Ratkaisun paikat nähtiin maastoradalla ja rataesteillä.

Kultaa voitti takaa-ajoasemista maastoesteradalle lähtenyt Helsingin Ratsastajien Aino Lindblom tehden ponilla Tinnecarrig Ben estevirheettömän radan. Hopeaa otti johdossa maastoon lähtenyt  Someron Ratsastajien Saga Rupponen, joka sai ponillaan Reims hieman yliaikaa maastossa. Pronssille nousivat täysin virhepisteettömällä maastoradallaan Ypäjän Ratsastajien Anselmi Laiho ja Ewan Stone.

Maaastoradalla oli käytetty hyödyksi Suontaan kartanon maiden ylä- ja alamäet ja laatinut teknisesti mielenkiintoisen radan, jossa piti ratsastaa hyvät ja huolelliset linjat esteiden välillä. Kilpailun järjesti Suontaan Ratsastajat ry.

Aino Lindblom- Tinnecarrig Ben, kuvat Heidi Lammi.

19.7. Kenttäratsastuksen poniratsukoiden Suomen mestaruus, Suontaka Eventing, Hattula

Mitalistit
Kulta: Aino Lindblom – Tinnecarrig Ben, Helsingin Ratsastajat 32.0-0-0.4: 32.4
Hopea: Saga Rupponen – Reims , Someron Ratsastajat 31.2-0-3.2: 34.4
Pronssi: Anselmi Laiho – Ewan Stone , Ypäjän Ratsastajat 30.9-4-0: 34.9
Täydet luokkatulokset: https://online.equipe.com/fi/class_sections/508559