Anna Kärkkäinen ja Kulta-ahon Kasimir uusivat koulumestaruutensa

7.7.2021

Ypäjän Ratsastajat otti suomenhevosten koulukuninkaallisissa tuplavoiton, kultaa Anna Kärkkäinen ja Kulta-ahon Kasimir ja hopeaa Lassi Lehmusto ja Vekardo. Pronssi matkasi Korpilahdelle Helkky Ylösen ja Kulmalan Taikan mukana.

Anna Kärkkäinen ja Kulta-ahon Kasimir.

Tiedote: SuoVaRi ry, kuvat Cea Salin

Suomenhevosten koulumestaruudet

- Kasvunpolku Oy, SuoVaRi Strawberry Challenge 3.-4.7.2021 Suonenjoella

Suomenhevosten koulumestaruudet ratkottiin 3.-4.7.2021 kansallisissa kouluratsastuskilpailuissa Suonenjoella. Viimevuotiseen tapaan mestareiksi nousivat Ypäjän Ratsastajien Anna Kärkkäinen ja Kulta-ahon Kasimir yhteispisteillä 145,1. Hopeasta ja pronssista käydyn taistelun vei niukalla piste-erolla nimiinsä Ypäjän ratsastajien Lassi Lehmusto hevosella Vekardo (141,3) jättäen Korpilahden ratsastajien Helkky Ylösen ja Kulmalan Taikan pronssille pistein 140,2. 

Kansallisen tason Vaativa A/Prix St Georges -luokan voittoon ratsasti Etelä-Karjalan Urheiluratsastajien Johanna Metsälä hevosella Swarovski (65,441%). Kakkossijan nappasivat kotikentällään Suonenjoen Vasama Ridersin Kristiina Purdy ja Florina ja kolmanneksi tulivat Hyvinkään Urheiluratsastajien Tinja Ekroth ja Dorazio. 

Kaikkien luokkien voittajahaastattelut löytyvät Suonenjoen Vasama Ridersin Facebook -sivuilta.  

https://www.facebook.com/suovari/

Lisää kuvia ja tunnelmia:
Facebook: Wanhamäen Talli ja Wanhan Koulun Talli
Instagram: wanhamäentalli ja wanhan_koulun_talli

Lassi Lehmusto ja Vekardo.
Helkky Ylönen ja Kulmalan Taika.