Anna von Wendt menestyi Horsemarket Spring Tourin ensimmäisellä viikolla

23.5.2021

Anna von Wendt kilpaili Liettuassa Kunkiaissa CDI-W-tasolla SM-kultaratsullaan Sir Fashion, kokeneella Denzelillä ja CDI2*-tasolla lupaavalla Sir Skyfallilla. Paluu kansainväliselle tasolle tauon jälkeen tuotti Grand Prix´ssa vielä turhia virheitä, mutta sunnuntain vapaaohjelmassa Sir Fashion teki tuloksen 71.690 prosenttia ja sijoittui viidenneksi.

Anna von Wendt ja Sir Skyfall ja hevosenhoitaja Eveliina Elo. Kuva Lotta Kauppila.

”Sir Fashion eli Fasu oli jo paljon parempi. Se sai jo piaffesta seiskaa, mikä oli kiva”, Anna von Wendt kertoo puhelimitse.

Luokan voitti ruotsalainen Jacob Noerby Soerensen ja Moegelbjergs Romeo 76.800 prosentin tuloksella. Von Wendt oli seitsemäs kokeneella kisakumppanilla Denzelillä, tuloksella 70.915 prosenttia.

”Denzel oli kuin kello, eikä se tehnyt virheitä. Se olisi voinut olla vähän ponnekkaampi. En kuitenkaan lähtenyt ottamaan riskejä vaan hain varmaa, siistiä rataa. Tulos on riittävän hyvä.”

CDI2* -tasolla von Wendt nousi tänään voittoon Intermediate I vapaaohjelmassa lupaavalla Sir Skyfallilla. Tulos oli hyvä 76.520 prosenttia maksimipisteistä.

”Minulla on siitä kovat odotukset. Etenen sen kanssa pikkuhiljaa, kunnes se saa riittävästi voimaa. Siinä on niin paljon liikettä, että on parempi edetä rauhassa.”

Myös junioriluokissa kisannut von Wendtin valmennettava Mette Kauppila hevosella Donna Lottchen onnistui vapaaohjelmassaan ja sijoittui kolmanneksi tuloksella 70.210 prosenttia.

Molemmat jatkavat kilpailua Liettuassa vielä ensi viikolla.

Tulokset 23.5. Kunkaia, Liettua
Kouluratsastus CDI-W

Grand Prix vapaaohjelma. Lähti 11, sijoittui 7.
1) Jacob Noerby Soerensen / Moegelbjergs Romeo, SWE 76.800 %
…5) Anna von Wendt / Sir Fashion, FIN 71.690 %
…7) Anna von Wendt / Denzel, FIN 70.915 %
Täydet tulokset: https://online.equipe.com/fi/competitions/40578

Intermediate I Freestyle. Lähti 10, sijoittui 6.
1) Anna von Wendt / Sir Skyfall, FIN 76.520 %
Täydet tulokset: https://online.equipe.com/fi/competitions/40578