Christmas Show PowerPark kokoaa hevosalan yhteen joulun alla

28.10.2022

Christmas Show PowerPark on uusi koko hevosalan tapahtuma, joka järjestetään PowerParkissa Härmässä 18.–19. marraskuuta. Kaksipäiväisen tapahtuman ohjelmisto sisältää sekä vahvaa hevosalan asiaa että hyvänmielen viihdettä pikkujouluajan hengessä. Päivisin Christmas Show’ssa on tarjolla laadukas kattaus hevosalan ohjelmistoa kentällä, teatterissa ja messualueella. Iltaisin alue muuntautuu festivaaliksi, joka pitää sisällään rutkasti laatuviihdettä, hulvatonta fiilistä, joulumieltä ja tietysti herkullista ruokaa!

 

Tapahtumakeskuksena toimivaan reilun hehtaarin kokoiseen Palace Areenaan rakennetaan tapahtuma-areena, messualue, esiintymislava, ravintolamaailma ja mini-PowerPark huvipuisto. Seminaariosuuksien näyttämönä toimii Palace Areenan 5D-elokuvateatteri.

Christmas Show’n järjestelyistä vastaa PowerPark yhteistyössä Finland Horse Shown sekä Suomen Hippoksen, Suomen Ratsastajainliiton ja Kpedu Kaustisen kanssa. Hevostapahtumien juontajina toimivat Sara Perttunen, Lauri Hyvönen ja Håkan Wahlman.

Christmas Show’n ideana on yhdistää hevosalan toimijat, jossa on mahdollista verkostoituminen yritysmaailman ja hevosalan toimijoiden kesken. Haluamme tarjota tapahtuman yhteistyön hengessä. Tarkoituksena on luoda uudenlainen hevosalan tapahtuma joulua edeltävälle ajalle ja myös viettää pikkujouluja. Tapahtuman iltaohjelmisto ja ravintolamaailma tarjoavat tähän hyvät puitteet.

Tapahtumaan kulkuyhteydet sujuvat muun muassa junalla sekä Etelästä ja Pohjoisesta Härmän asemalle. Myös bussiyhteydet toteutetaan tapahtumaan sopiviksi, joten kaikkien on helppo saapua marraskuussa PowerParkin Christmas Show’hun tapaamaan hevosalan uusia ja jo ennestään tuttuja kumppaneita ja ystäviä sekä viettämään pikkujouluja.
 

Lue lisää tapahtumasta: https://christmasshow.fi/

Messuliput 18 - 19.11.2022
Ovet messuille ovat avoinna perjantaina klo 10-18 ja lauantaina 9-18. Lippu sisältää koko päivän ohjelmiston: näytökset, luennot ja seminaarit sekä messut.