CSI 5* Valkenswaard

1.6.2010

Kansainvälistä esteratsastusta, CSI***** Valkenswaard, Hollanti 26.8.

Evli Condino arasteli vettä GP-luokassa
Nooran viiden tähden GP päättyi harmittavasti kahteen kieltoon pitkällä vedellä, kun Evli Condinolla oli ilmeisesti vielä muistissa Geesterenissa tapahtunut nurinmeno vastaavalla esteellä. Noora kertoi, että Condi hyppäsi mielettömän hienosti ja kielto vedelle tuli siten aivan yllättäen. Nooran mukaan suurta ongelmaa ei ole, nyt täytyy vain harjoitella vesiä ja palauttaa hienon ruunan itseluottamus.

Sunnuntaina Noora hyppää Evli Cagliostrolla Medium Tour -finaalissa.

Tulokset: http://events.horses.nl/2007/valkenswaard/results/results.htm
Lisätietoja www.forsten-pentti.com


Kansainvälistä esteratsastusta, CSI***** Valkenswaard, Hollanti 25.8.

Noora Pentti
hyppää viiden tähden GP:n tänään
Noora Pentti pääsi mukaan Valkenswaardin viiden tähden GP-luokkaan, joka hypätään lauantaina. Eurosport lähettää kisan la klo 23.00. GP-karsinnoissa Noora hyppäsi torstaina Evli Condinolla ja perjantaina Evli Cagliostrolla. Perjantain karsintatulos antoi sijoituksen ja FEI:n rankingpisteitä. GP-luokkaan Noora on valinnut Evli Condinon. Evli Cagliostron on tarkoitus hypätä vielä sunnuntaina. 
Yllä Noora ja Cagli Bastionissa kesäkuussa.

Torstaina Evli Condino hyppäsi GP-karsinnan ilman estevirheitä, mutta ratsukko sai yhden aikavirheen, joka jätti heidät uusinnan ulkopuolelle. Noora kertoi, että kilpailujen ratamestari Leopoldo Palacios rakentaa todella nopeatempoisia ratoja ja se saatiin jälleen huomata.

Perjantaina Noora ja Evli Cagliostro sijoittuivat toisessa Grand Prix -karsinnassa, josta sai FEI:n rankingpisteitä. - Cagli hyppäsi todella hienosti ja sijoittui kovassa seurassa aikaluokkana hypätyssä 150 cm karsinnassa, jossa oli 12 estettä ja 14 hyppyä, kertoi Noora.

Valkenswaardin viiden tähden kisaa pidetään yhtenä maailman kolmesta parhaasta ulkokisasta. Mukana on ratsastajia 30 eri maasta. Kaikkiaan seitsemässä kisan luokassa on jaossa FEI:n rankinpisteitä ja palkintorahoina jaetaan 450.000 euroa, joista yksin 150.000 löytää uudet omistajansa GP-luokassa.

Tulokset
Luokka 150 cm, GP-karsinta, aikaratsastus, 41 lähti, 15 sijoittui
1) Michael Whitaker / Insul Tech Quidame des Hayettes Z Britannia 0-67.52, 2) Piet Raijmakers / van Schijndels Optical Hollanti 0-69.03, 3) Richard Spooner / Cristallo USA 0-69.68, 15) Noora Pentti / Evli Cagliostro 0-83,39

Kaikki tulokset: http://events.horses.nl/2007/valkenswaard/results/results.htm
Järjestäjän sivut: www.csivalkenswaard.com

Kuvat Stal Forstén-Pentti ja Marcus Westermark