Eemil Porola kilpailee World Youth Reining Cupissa Dancelittleinsteinilla

25.5.2023

Lännenratsastuksen World Youth Reining Cupissa Suomen NRHA Finland tiimi ratsastajanaan nuori Eemil Porola on yhdistänyt voimansa Ruotsin kanssa. Eemilin valmentajana toimii kisassa Johan Svensson, Ruotsia edustavan Oliver Svenssonin isä.

Kuvat Anna Porola.

 

Tiedote NRHA Finland & Anna Porola

Hevosten arvonta suoritettiin tiistai-iltana, ja Eemilin hevosena on Dancelittleinstein, 8-vuotias Quarterhevostamma. Se kuuluu arvostetulle italialaiselle Quarter Dream Ranchille. Hevosella ei ole kolmeen vuoteen kilpailtu, joten on jännittävää nähdä, kuinka yhteistyö löytyy kisaan. Dancelittleinstein on Nico Sicuron treenattava ja aikaisempien vuosien kisattava, mikä nostattaa odotuksia viikon kulusta.

”Quarter Dream Ranchin hevosen osuminen arvonnassa antaa toiveikkuutta itse kisaan se on selvää”, Eemil Porola pohtii.

Eemil pääsi eilen kokeilemaan kilpahevostaan ensimmäistä kertaa ja on itse toiveikas ja kertoi olevansa erittäin tyytyväinen arvonnan tulokseen.

”Tamma on kova luontoinen, erittäin osaava, ainoana kysymysmerkkinä on kuinka se tulee ottamaan kisat vastaan. Hevosella on kolmen vuoden tauko kilpailuista, joten arvoitukseksi jää onko se tulevaa kilpailua ajatellen etu vai haaste.”

Tänään keskiviikkona WYRC-kilpailijat pääsevät ratsastamaan hevosiaan iltapäivällä ja tutustumaan paremmin.

Eilen illalla WYRC-kisan nuorille, huoltojoukoille järjestettiin upea seremonia, jossa nuoret pääsivät tutustumaan toisiinsa, näkemään hevosensa ja hevosten omistajat. Kilpailun ”isä” Joao Marcos toivotti seremonian alussa nuoret tervetulleeksi Italiaan ja neuvoi nauttimaan kilpailu viikosta sekä onnitteli jokaista kilpailuun valittua nuorta.

Lisää aiheesta
Eemil Porola ensimmäistä kertaa World Youth Reining Cupiin