Emma Kanerva ja Anna Tallberg viimeistelivät Neustadt Dossessa

19.8.2023

Kouluratsastuksen EM-joukkueeseen ehdolla olevat Emma Kanerva ja Anna Tallberg valmistelivat hevosiaan ja antoivat näyttöjä Neustadt Dossessa viimeisenä viikonloppuna ennen lopullisen koulujoukkueen valintaa. Emma Kanerva voitti neljän tähden Grand Prix´n Greek Airilla 73,065 prosentin tuloksella ja sijoittui kolmen tähden GP:ssa kuudenneksi Mist of Titaniumilla (69,457 %). Anna Tallberg teki ehjän ja varman suorituksen kolmen tähden Grand Prix´ssä ja sijoittui kahdeksanneksi (68,696 %).

Emma Kanerva ja Greek Air. Kuva Hanna Heinonen.

Kanerva ja Mist of Titanium jatkoivat kisaa lauantaina GP Specialissa ja nostivat sijoitustaan kolmanneksi, tulos 71,489 prosenttia. Tallberg ei kilpaillut enää lauantaina, ratsukon fokuksen ollessa Euroopan mestaruuskilpailujen joukkueohjelmassa, Grand Prix´ssä.

Kanerva ja Greek Air jatkavat todennäköisesti sunnuntaina vielä GP Specialiin. Ohjelma esitetään EM-kilpailuissa semifinaalissa.

Lue, ketkä on nimetty alustavasti koulu- ja pararatsastuksen EM-joukkueisiin: LINKKI

Artikkelissa on myös EM-kilpailun aikataulu. Lopullinen neljän ratsukon EM-joukkue nimetään ja julkaistaan viimeistään 25.8.

Anna Tallberg ja Grevens Zorro. Kuva Foto Mhisen.