Emma Kanerva ja Greek Air kuudenneksi Herningin 5* Grand Prix´ssa

11.3.2022

EM-ratsu Greek Air palasi yli viiden kuukauden kisatauolta takaisin kansainväliselle 5*-tasolle ja sijoittui heti Herningin Grand Prix´ssä Emma Kanervan kanssa. Kanerva ja Greek Air saivat ohjelmastaan tuloksen 72,348 prosenttia maksimipisteitä ja sijoittuivat kuudenneksi. Greek Air oli energinen ja innokas esiintyessään jälleen yleisön edessä. Kisarutiinin puute näkyi vielä suoritusvarmuudessa. Luokan voitti tanskalaisen kotiyleisön edessä olympia- ja EM-mitalisti Cathrine Dufour ja Bohemian tuloksella 82,000 prosenttia.

Emma Kanerva ja Greek Air. Kuva Kati Hurme.

Huomenna Kanerva ja Greek Air esittävät ensimmäisen gp-vapaaohjelmansa musiikilla. Luokka alkaa klo 12.30 ja Kanervan lähtöaika on klo 13.20. Nuorempi Mist of Titanium suorittaa sunnuntaina Grand Prix Specialin, ja luokka alkaa klo 10.00. Kilpailua voi seurata ClipMyHorse.TV:n nettistriimistä.