Emma Kanerva ja Mist of Titanium toiseksi myös GP Specialissa

21.4.2022

Emma Kanerva ja Mist of Titanium tekivät loistavat suorituksen Hagenissa 3* tasolla. Ratsukko oli toinen sekä Grand Prix´ssä että GP Specialissa, molemmissa yli 73 prosentin tuloksella maksimipisteistä. Isabell Werth ja Superb 2 voittivat molemmat luokat. Kyseessä on 10-vuotiaan Mist of Titaniumin vasta toinen kansainvälinen kilpailu Grand Prix -tasolla.

Emma Kanerva ja Mist of Titanium. Kuva www.sportfotoslafrentz.de.

 

”Grand Prix´ssä ”Pluto” oli hieman terävämpi kuin tänään, mutta saimme joitain virheitä. Kun se sai siitä huolimatta noin hyvät pisteet, voi se tulevaisuudessa olla vielä parempi”, Emma Kanerva sanoo.

Hevonen on isokokoinen ja kehittynyt rauhassa ajan kanssa. Tasapaino ei ole vielä niin hyvä, kuin se voi olla.

”En halua laittaa liikaa odotuksia itselleni sen suhteen. Katsotaan, mille tasolle se rutinoituu, kunhan se saa alle muutaman radan. Se on todella vihreä. Se on kuitenkin hyvin luotettava, eikä kyttää mitään. Aiemmin se oli sisäisesti vähän jännittynyt radalla, mutta nyt se on saanut itseluottamusta.”

 

Anna Tallberg ja Grevens Zorro. Kuva Peter Nixon.

 

Myös Anna Tallberg, 26, teki Hagenissa erinomaisen tuloksen Grevens Zorrolla uransa ensimmäisessä kansainvälisessä Grand Prix´ssa. Pitkään Tanskassa valmentautunut Tallberg räväytti keskiviikkona 69,500 prosentin tuloksen ja sijoittui 16:nneksi yhteensä 31 ratsukon joukossa. Torstaina ratsukko kilpaili ensimmäisessä GP Specialissaan tuloksella 68,702 prosenttia.

Emma Kanerva ja Greek Air kymmenes 4* Grand Prix´ssa

Kanerva kilpaili EM-ratsullaan Greek Airilla ja Mikaela Soratie ja Hot Casanova torstaina 4* Grand Prix´ssa. Kanerva ja Greek Airin tulos oli 71,478 prosenttia, vaikka ohjelmaan mahtui muutama virhe. Ratsukko sijoittui 10:nneksi.

 

Emma Kanerva ja Greek Air. Kuva Kati Hurme.

 

”Greek Air ei mennyt huonosti, mutta tänään ei ollut sen paras rata. Se teki virheen siksakisissa, joka on kertoimella kaksi, kallis virhe, ja se löi takajalat yhteen ja sai tahtirikon ravisulussa. Peruutus oli vähän liian sujuva”, Kanerva analysoi suoritustaan.

”Virheet on saatava pois ja parannettava tasoa. Greek Air oli kuitenkin parempi kuin Herningissä muutama viikko sitten”, Kanerva toteaa, ja huomauttaa hymyillen, että takaa on tulossa nuoria kohti ohi.

Mikaela Soratie ja Hot Casanova sijoittuivat 16:nneksi ja jäivät juuri GP Specialin ulkopuolelle, kun mukaan otetaan 15 parasta. Ratsukko teki tasaisen ohjelman (68,674%) ja napsi kaseja piaffesta, laukanvaihdoista joka toisella askeleella ja kootusta ravista.
 

Mikaela Soratie ja Hot Casanova. Kuva Kati Hurme.

 

21.4. Kansainväliset kouluratsastustulokset Hagen, Saksa

CDI4* FEI Grand Prix. Lähti 24, sijoittui 10.
1) Isabell Werth – DSP Quantaz, GER 77,956%
2) Juliette Ramel – Buriel K.H., SWE 76,261%
3) Benjamin Werndl – Famoso, GER 76,056 %
…10) Emma Kanerva – Greek Air, FIN 71,478%
…16) Mikaela Soratie – Hot Casanova, FIN 68,674%

Täydet tulokset: https://results.equestrian-hub.com/hd/972/dressage/48029


CDI3* Grand Prix Special. Lähti 15, sijoittui 10.
1) Isabell Werth - Superb 2, GER 75,404%
2) Emma Kanerva - Mist of Titanium, FIN 73,319%
3) Young-Shik Hwang – Bluebarry Dream, KOR 73,127%
...15) Anna Tallberg - Grevens Zorro, FIN 68,702%

Täydet tulokset: https://results.equestrian-hub.com/hd/972/dressage/48037