Emma Kanerva neljäs Dortmundin vapaaohjelmassa

14.3.2020

Emma Kanerva ja Dambacu NL jatkoivat erinomaisessa vedossa Dortmundin neljässä tähdessä kovassa seurassa.


Emma Kanerva -Dambacu NL Horse Show´n areenalla, kuva SRL Hanna Heinonen.

Emma Kanerva sijoittui neljänneksi GP vapaaohjelmassa Dortmundin neljän tähden kansainvälisissä kouluratsastuskilpailuissa lauantaina illalla 13-vuotiaalla hannoverruunalla Dambacu NL. Tulosprosentiksi kirjattiin 74.21. Saksa otti kilpailussa kaksoisvoiton kärjessä Fabienne Müller-Lütkemeier ja Fabregaz (75.81) ennen Isabell Werthiä ja Den Haagia (75.44).

- Radassa oli tosi hyviä kohtia, mutta se ei ollut paras ratamme.  Dambacu oli pikkaisen väsyneempi kuin eilen, jolloin sen keskittyminen herpaantuu. Lisätyssä ravissa tuli siksi pieni rike. Eiliseen olen todella tyytyväinen, hevonen tuntui paremmalle kuin mitä saimme pisteitä. Meillä on takana nyt kaksi hyvää kisaa, ja siihen voi olla tosi tyytyväinen, Kanerva kertoo.

Grand Prix’ssä Kanerva oli perjantaina yhdeksäs eli ensimmäinen ei-sijoittunut luvuin 70.08 %. Ohjelmasta karsittiin mukaan kahteen valinnaiseen finaaliin, joista toinen oli nyt ratsastettu vapaaohjelma. Toinen on sunnuntain GP Special, johon jatkavat puolestaan Henri Ruoste ja Konstestro DB. Ratsukko oli GP:ssä toinen.

Edellisessä kilpailussaan kuukausi sitten Kanerva ja Dambacu NL sijoittuivat yhdeksänsiksi Neumünsterissä, Saksassa kouluratsastuksen maailmancupin osakilpailussa tuloksella 76,53 prosenttia GP vapaaohjelmassa.

14.3.2020 Kouluratsastusta CDI4* Dortmund, Saksa / https://www.escon-marketing.de/
FEI Grand Prix vapaaohjelma finaali, 7 lähtöä
1) Fabienne Müller-Lütkemeier – Fabregaz, GER 75.813 %
2) Isabell Werth - Den Haag, GER 75.438 %
3) Ulrike Prunthaller - Bartlgut's Quebec, AUT 74.394 %
4) Emma Kanerva - Dambacu NL FIN 74.213 %
Täydet tulokset: https://results.hippodata.de/2020/1797/html/de/hippodata/resultlist_23.html?style=hippo