Emma Kanerva neljäs ja Stella Hagelstam viides Falsterbon GP vapaaohjelmassa

14.7.2018

Emma Kanerva - Heartbreaker, arkistokuva LL-Foto.de, Lars Lewandowski

Suomalaiset kouluratsastajat jatkoivat menestyksellä Falsterbon kansainvälisissä kolmen tähden kilpailuissa Ruotsissa. Emma Kanerva oli GP vapaaohjelmassa Hearbreakerilla lauantaina illalla neljäs tuloksella 72.99 % ja Stella Hagelstam viides FWB-tammallaan New Hill Julitrea (71.05).

- Tänään meni paremmin kuin eilen, nyt hevosella oli normaalisti virtaa ja ehkä vähän tarvittavaa enemmänkin. Se matkusti tänne vähän huonosti, aloitti eilen verkassa hyvin, mutta nuutui sitten vähän radalle. Oli kiva ratsastaa, kun se oli pirteä ja menevä, vähän kun hellitti ohjasta, se lähti lisäyksiin. Ratsastin nyt ensimmäisen kürimme, ja pysyimme hyvin musiikissa ja Heartbreaker myös piffasi paremmin kuin eilen, Kanerva hymyilee paikan päältä tavoitettuna.

Kanerva on nimetty Suomen edustajaksi Tryonin MM-kilpailuihin. Lento Atlantin yli on 3. syyskuuta Liegestä Belgiasta. Kanervan asemapaikka on Saksassa.

-  Käymme vielä yhdet kilpailut yhdet kisat elokuun puolivälissä Kappelnissa, muuten treenataan ja valmistaudutaan. Teemme myös hevoselle oman, uuden vapaaohjelman.

Vapaaohjelman  voitti Hollannin huippunimiin lukeutuva Adelinde Cornelissen ratsulla Zephyr (76.895) smoin kuin perjantaina GP:n. Siinä Hagelstamn otti kolmannen sijan ennätysluvuin ja Kanerva sijoittui viidenneksi.

Stella Hagelstam - New Hill Julitrea, arkistokuva SRL Hanna Heinonen www.hannaheinonen.com

14.7. Kouluratsastustuloksia Falsterbo Horse Show 2018 / www.falsterbohorseshow.com

CDI3* Grand Prix Freestyle to Music, 14 lähtijää ja 6 sijoittuu

1) Adelinde Cornelissen, NED – Zephyr 76.895%, 2) Sofie Lexner, SWE – Tobajo Pik Disney 75.990%, 3) Insa Hansen, GER – Diamond's Diva 73.375%, 4) Emma Kanerva, FIN – Heartbreaker 72.990%, 5) Stella Hagelstam, FIN – New Hill Julitrea 71.050
Täydet tulokset: https://online.equipe.com/fi/class_sections/327302