Emma Kanerva ratsastaa Global Dressage Forumissa

1.6.2010

Emma Kanerva ja Sini Spirit esiintyvät kouluratsastajien huippuseminaarissa Hollannissa. Emma on toipunut kesäisestä loukkaantumisestaan ja pääsee taas kouluradoille. Ratsukolla onkin edessään varsin haastava tehtävä, sillä sitä on pyydetty esiintymään Global Dressage Forumiin, kansainväliseen kouluratsastuksen huippuseminaariin, joka kokoaa alan johtavat ammattilaiset ympäri maailmaa Hollantiin.

Emman saksalainen valmentaja Hubertus Schmidt pitää seminaarissa demonstraation, ja haluaa Emman ja Sini Spiritin mukaan esiintyväksi ratsukoksi. Näin ollen Emma pääsee esittämään taitojaan maailman arvostetuimmille tuomareille, olympiamitalisteille ja muille alan huippuvaikuttajille.

"Kääk, vähän iso juttu" kommentoi Emma tuoreeltaan. Global Dressage Forum on kansainvälisen kouluratsastuksen riippumaton keskustelu- ja koulutustilaisuus. Tarkastelun kohteina ovat maailman parhaiden ratsastajien ja valmentajien tekniikat, kuten myös kilpailusäännöt ja tuomarityöskentely. Korkealle arvostetun seminaarin tarkoituksena on kouluratsastuksen kehittäminen. Seminaarissa ovat aikaisemmin esiintyneet Hubertus Schmidtin tavoin mm. Anky van Grunsven, Kyra Kyrklund ja Ulla Saltzgeber.

Emma kilpailee sekä Sini Spiritillä että Sini Santoksella seuraavan kerran 16.-19.10. Guxhagen-Dörnhagenissa.

Global Dressage Forum pidetään 27.-28.10. Hollannissa: www.globaldressageforum.com

Tiedote: Team Sini Spirit