Emma Kanerva viides Greek Airilla Aachenin Grand Prix Specialissa

1.7.2022

Emma Kanerva ja Greek Air tekivät onnistuneen suorituksen Aachenin Grand Prix Specialissa ja sijoittuivat viidenneksi. Ratsukon tulos oli 72.213 prosenttia, eikä Grand Prix´ssä esiin nousseesta ongelmasta, ympäristön tuijottelusta, ollut enää jälkeäkään. Kanerva oli erittäin tyytyväinen MM-kisojen kenraaliharjoitukseen.

Emma Kanerva ja Greek Air. Kuva Peter Nixon.

 

”Greek Air oli täysin normaalin oloinen. Onneksi GP:sta ei jäänyt mitään. Se ehkä kuuli tai näki jotain katsomossa, tai aurinko, varjot tai valot aiheuttivat sen. Eilen, kun treenasimme areenalla, se oli ihan normaali. Ehkä se oli jokin yhden kerran juttu”, Emma Kanerva kertoo.

Emma ja Greek Air Aachenissa.

”Olen todella tyytyväinen raviin, se oli sujuva ja aiempaa varmempi. Nyt ollaan taas yhtä kisaa kokeneempia ja tiedetään mitä harjoitella lisää.”

Kanervalla on ainutlaatuinen tilanne, kun hänellä on kaksi hevosta valittavanaan Herningin MM-kilpailuihin. Viime kesän EM-kilpailuissa semifinaaliin noussut Greek Air on hänen ensisijainen valintansa. Kokemattomampi Mist of Titanium valmistautuu arvokilpailuihin varahevosena.

”Katsotaan vielä, mitä muut sanovat. Pidän molemmat ihan samalla lailla kunnossa ja starttivalmiina. Ne valmistautuvat kotona, ne eivät tarvitse enempää kisoja. Itse kilpailen jo ensi viikonloppuna toisilla hevosilla.”

Myös Henri Ruoste ja Kontestro Db valmistautuvat Aachenissa MM-kilpailuihin, jotka järjestetään elokuun alussa Herningissä, Tanskassa. Ruoste jatkaa kilpailua huomenna GP Specialissa, jonka 15 parasta jatkavat vielä sunnuntaina vapaaohjelmaan.
 

1.7. CDIO4* Aachen, Saksa
Grand Prix Special, lähti ja sijoittui 10
1) Frederic Wandres – Bluetooth, GER 75.638%
2) Benjamin Werndl – Daily Mirror, GER 73.936
3) Helen Langehanenberg – Annabelle, GER 72.5681
4) Andreas Helgstrand – Jocian, DEN 72.532
5) Emma Kanerva – Greek Air, FIN 72.213

Tulokset: https://resulting.chioaachen.de/show/27/event/165/competition/5/result/
Järjestäjä: www.chioaachen.de