Emma Kanervalle ja Greek Airille yli 71 % tulos 5* Grand Prix´ssä

21.5.2022

Emma Kanerva ja Greek Air tekivät tasaista työtä viiden tähden Grand Prix radalla saavuttaen tuloksen 71.369%. Se riitti kilpailussa kymmenenteen sijaan. Kilpailun voitti britti Charlotte Fry ja Glamourdale lähes 80 prosentin tuloksella. Isabell Werth ja DSP Quantaz oli toinen ja Patrik Kittel ja Touchdown kolmas.

Emma Kanerva ja Greek Air. Kuva Peter Nixon.

Ruotsi oli myös Nations Cupin kärjessä tasaisen varmoilla suorituksillaan. Sisarukset Juliette ja Antonia Ramel ratsastivat molemmat yli 70 prosentin suoritukset. Juliette ja Buriel K.H. saivat tuloksen 75,391 ja Antonia ja Curiosity 71,956 prosenttia. Espanja oli toinen ja Belgia kolmas. Iso-Britannian ja Alankomaiden joukkueet eivät saaneet tulosta ratsukon keskeytyksen ja hylkäyksen vuoksi.

Kanerva ja Mist of Titanium sijoittuivat 3* Grand Prix´ssä

Kanervalla on kilpailuissa mukanaan myös Mist Of Titanium, jonka kanssa hän on tehnyt tasaista tulosta kolmen tähden tasolla läpi kilpailuiden. Perjantaina Kanerva ja Mist Of Titanium tekivät Grand Prix´ssä 70.565 prosentin tuloksen sijoittuen kahdeksanneksi, ja lauantain Grand Prix Specialissa ratsukko oli jaetulla 9. tilalla tuloksella 69.298 prosenttia. Kanervalla ja Greek Airilla on huomenna vielä Grand Prix Special.

Suomalaisratsastajista Ranskassa on kilpaillut myös Mikaela Soratie, joka oli Hot Casanovan kanssa perjantain GP:ssä 16. tuloksella 67.630 prosenttia.

Myös Suomen oli määrä kilpailla Herningin MM-kilpailuihin valmistautuvalla joukkueella viiden tähden Nations Cup -joukkuekilpailussa. Osallistuminen peruuntui, koska Henri Ruosteen Kontestro Db ei ollut täydessä kisakunnossa ja ratsukko joutui vetäytymään kilpailusta. Joukkuekilpailussa pitää olla vähintään kolme ratsukkoa.