Emma Kanervalle maailmancupin pisteitä Neumünsteristä

16.2.2020

Emma Kanerva ja Dambacu NL olivat yhdeksänsiä kouluratsastuksen maailmancupin osakilpailuissa Neumünsterissä.

Emma Kanerva ja Dambacu NL Helsingissä vuonna 2018. Kuva: SRL / Hanna Heinonen.

Emma Kanerva yhdeksäs Neumünsterin maailmancup-osakilpailussa

Emma Kanerva ja Dambacu NL sijoittuivat hienosti yhdeksännelle tilalle Saksan Neumünsterissä käydyssä kouratsastuksen maailmancupin osakilpailussa. Kanerva sai tuloksen 76,530 % prosenttia. Luokan voitti Saksan Jessica von Bredow-Werndl hevosella TSF Dalera BB tuloksella 89,640 %.

Emma sai sijoituksestaan yhdeksän maailmancupin pistettä. Hän on tällä hetkellä maailmancupissa sijalla 30 Länsi-Euroopan liigassa.

- OIen tosi tyytyväinen Dambacuun, se oli koko viikonlopun oikein hyvä ja teimme omat ennätyksemme molemmissa ohjelmissa. Tänään meiltä sujui koko ohjelma ilman rikkeitä. Jos lähdetään hiuksia halkomaan, niin siirtymä piaffesta laukkaan olisi voinut olla sujuvampi ja paremmin ajoitettu musiikkiin. Hevonen on kehittynyt talven aikana paremmaksi piaffessa ja se oli hyvin mukanani koko viikonlopun, Emma iloitsi.

- Oli hienoa, että kaikki onnistui pitkän kisatauon jälkeen. Viime kausi jäi vähän kesken hevosen loukkaantumisen takia. Syksyllä en saanut paikkoja haluamiini kilpailuihin, mutta ehkä tämä menestys auttaa jatkossa pääsemään paremmin mukaan, Emma pohti.

Kanervalla oli muutenkin erinomainen viikonloppu Neumünsterissä. Kansallisen tason grand prix -luokissa mukana oli Riverdance ja kansallisella pikkukierrostasolla (Prix St. Georges ja Intermediate 1 kür) Mist of Titanium. Molemmat hevoset sijoittuivat molemmissa starteissaan palkinnoille.

- Riverdancen tavoitteena ovat tällä kaudella pienemmät kansainväliset kisat ja Mist of Titanium etenee rauhassa kohti gp-ratoja. Se ei varmaankaan vielä tänä vuonna nouse gp-tasolle, mutta harjoittelemme sitä kohden, kertoi Emma.

Tuloksia:

FEI Dressage World CupTM, grand prix vapaaohjelma. 15 parasta lauantain grand prix -luokasta: 1) Jessica von Bredow-Werndl – TSF Dalera BB GER 89,640 %, 2) Isabell Werth – Emilio 107 GER 88,450 %, 3) Helen Langehanenberg – Damsey GER 86,220 %, 4) Benjamin Werndl – Famoso OLD GER 85,165 %, 4) Adelinde Cornelissen – Zephyr NED 82,150 %.

Täydet tulokset: https://reitturniere-live.de/2020/neumuenster/c4_result.html