Emma Kanervan Feldrosekin nyt yli 71 prosentin tasolla – kaksi kakkosijaa Tolbertissa

15.4.2023

Emma Kanervan Feldrose FRH oli Tolbertin kansainvälisissä kouluratsastuskilpailuissa erinomaisessa vireessä. Ratsukko teki kaksi ehjää rataa, Grand Prix´n ja GP Specialin, ja sijoittui molemmissa toiseksi. Tulokset olivat nyt ensimmäistä kertaa yli 71 prosentin ja Specialissa jopa 72 prosentin.

Emma Kanerva ja Feldrose.

”Feldrose tuntui paljon paremmalta kuin kaksi viikkoa sitten Aachenissa. Siellä se ei ollut kotonaan, mutta nyt minulla oli ihan eri hevonen, se oli paljon paremmalla tuulella. Se tuntui samalta hepalta kuin kotona,” Emma Kanerva toteaa tyytyväisenä.

Kanerva on tehnyt tällä kaudella kolmella hevosellaan, myös Greek Airilla (74,02%) ja Mist of Titaniumilla (72,57%), yli 71 prosentin tuloksia kansainvälisissä Grand Prix´ssä.

”Huomaa, kyllä, että työ palkitsee tekijäänsä. Kaikki kolme ovat olleet minulla 5-vuotiaasta, tai Greek Air 6-vuotiaasta. Itselleni on todella motivoivaa, että minulla on kolme tämän tason gp-hevosta. Olen todella ylpeä hevosistani, miten pitkälle ne ovat päässeet.”

”Tämä on ainutlaatuinen tilanne. Täytyy toivoa, että hevoset ja itseni pysymme kunnossa. Todennäköisesti takapakkia jossain vaiheessa tulee, mutta nautitaan nyt näistä hetkistä.”

Kanerva kilpailee ensi viikonloppuna Greek Airilla ensimmäisessä ulkokilpailussa Hagenissa. Myös Mist of Titanium on mukana, kuten myös kaksi muuta hevosta helpommalla tasolla. Seuraavat isommat kilpailut ovat Hampurin Derby toukokuussa ja Aachen kesäkuussa.

  

Tulokset CDI3* Tolbert, Alankomaat
14.4.

Grand Prix, lähti 29
1) Carl Hester - Fame, GBR 75,891%
2) Emma Kanerva – Feldrose FRH, FIN 71,630%
3) Severo Jurado Lopez – Fuerstenglory, ESP 71,609%
Täydet tulokset: LINKKI   

15.4.
Grand Prix Special, lähti 15
1) Carl Hester - Fame, GBR 76,936%
2) Emma Kanerva – Feldrose FRH, FIN 72,255%
3) Hugo Pereira – Falsario LS, POR 71,596%
Täydet tulokset: LINKKI